Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Vilkas ja Tori.fi yhteistyöhön - mahdollisuus tavoittaa yli miljoona ostohalukasta kuluttajaa kuukausittain

Vilkas ja Tori.fi yhteistyöhön - mahdollisuus tavoittaa yli miljoona ostohalukasta kuluttajaa kuukausittain

Tori.fi

Vilkas ja Tori.fi käynnistävät yhteistyön jonka tavoitteena on kehittää kotimaista verkkokauppaa kilpailukykyisemmäksi. Tämä tapahtuu yhdistämällä Tori.fi:n miljoonien kuluttajien ostoaikeet verkkokauppojen monipuoliseen tarjontaan.

Yhdessä Tori.fi:n kanssa tarjoamme verkkokauppiaille Suomen johtavan kuluttajille suunnatun kauppapaikan, missä käy viikottain yli 700.000 ja kuukausittain yli miljoona ostohalukasta kuluttajaa. Vilkkaan verkkokauppiaille on jatkossa mahdollisuus päästä kiinni kuluttajien heränneeseen ostotarpeeseen kohdennetulla ja oikea-aikaisella mediaratkaisulla.

Tulemme kertomaan Vilkkaan verkkokauppiaille tarkemmin Tori.fi -yhteistyön tuomista mahdollisuuksista vielä ennen kesää. Ole kuulolla!

Markkinointikoulutus verkkokauppiaille Tampereella 16.5.

Vilkkaan verkkokauppiaille on mahdollisuus tutustua tarkemmin Tori.fi tarjontaan Tampereella järjestettävässä seminaarissa. Seminaarin järjestävät Verkkoteollisuus ry yhdessä Torin kanssa. Seminaariin ovat kaikki Vilkkaan kauppiaat tervetulleita. Vain 40 ensimmäistä mahtuu seminaariin mukaan.

Paikka: Technopolis, Tampereella
Aika: tiistai 16.5. kello 8.30-11.00

Ilmoittaudu tästä

Jaa sisältö