Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Vilkas ja Klarna aloittavat täysin uudenlaisen yhteistyön

Vilkas ja Klarna aloittavat täysin uudenlaisen yhteistyön

Uuden yhteistyön ansiosta Vilkkaan asiakkaille on tarjolla alan johtava maksuratkaisu ilman erillistä integraatiota.

Vilkas ja Klarna ovat aloittaneet yhteistyön, jonka ansiosta kaikki Vilkkaan asiakkaina olevat verkkokaupat saavat käyttöönsä isoille verkkokaupoille tarkoitetun Klarna Checkout -ratkaisun. Uuden teknisen ratkaisun ansiosta Klarna Checkout integroidaan Vilkkaan verkkokauppoihin automaattisesti. Palvelu tarjotaan ilman kiinteitä kuukausimaksuja. Vilkas on Klarnan ensimmäinen ns. Native Partner Suomessa.

Vilkas haluaa jatkuvasti parantaa verkkokauppiaiden ja näiden asiakkaiden palvelua. Kaksi keskeistä kasvualuetta ovat käyttökokemuksen ja konversion parannus mobiililaitteissa sekä kauppiaiden tukeminen globaalissa kasvussa.

”Tämä uusi yhteistyö on uusi pelinavaus verkkokaupassa Suomessa, kun suuryritysluokan Klarna Checkout tulee kaikenkokoisten verkkokauppojen ulottuville. Vilkkaan kanssa toimivien verkkokauppojen asiakkaat voivat tehdä ostoksensa helposti ja turvallisesti, päätelaitteesta riippumatta. Eikä kauppiaiden tarvitse huolehtia integroinnista tai kiinteistä kuukausikuluista”, sanoo Casimir Ehrnrooth, Klarnan maajohtaja.

Uuden kumppanuusmallin myötä Vilkkaan verkkokauppa-asiakkaat ja näiden loppuasiakkaat saavat käyttöönsä kaikki Klarna Checkoutin edut ja suosituimmat maakohtaiset maksutavat. Tämä on tärkeää erityisesti mobiiliostamisen kannalta, sillä joidenkin verkkokauppojen liikenteestä jo puolet tulee mobiileista päätelaitteista.

Sekä Vilkas että Vilkkaan palveluja käyttävät suomalaiset verkkokaupat tarjoavat yhä useammin palvelujaan ja tuotteitaan kansainvälisesti. Klarna-kumppanuuden myötä Vilkas tarjoaa verkkokauppa-asiakkailleen työkalut myös kansainväliseen kasvuun. Verkkokauppiaat voivat jatkossa tarjota kaikkia paikallisesti suosittuja maksutapoja kaikilla niillä markkina-alueilla, joissa Klarna tarjoaa Klarna Checkout -ratkaisua.

“Yhteistyö Klarnan kanssa tuo nykyisten ja uusien asiakkaidemme käyttöön ainutlaatuisen paketin. Haluamme mahdollistaa sen, että kauppiaat voivat pystyttää muutamassa minuutissa verkkokaupan, jossa Klarna Checkout on valmiiksi integroituna. Tällä tuotteella kuka tahansa pystyy tarjoamaan tuotteitaan verkossa nopealla aikataululla ja parhaalla maksuratkaisulla ilman erillistä integrointia tai kiinteitä kuluja”, sanoo Timo Korvenoja, Vilkkaan myyntijohtaja.

Klarna-yhteistyön myötä kaikki Vilkkaan uudet kauppiaat saavat käyttöönsä Klarna Checkout -ratkaisun ilman erillistä hallinnointia tai kiinteitä kustannuksia. Myös kaikille nykyisille kauppiaille tarjotaan sama mahdollisuus.

Klarna Checkout sisältää kaikki suosituimmat maksutavat. Asiakkaat voivat tehdä ostoksia käyttäen vain sähköpostiosoitettaan ja postinumeroaan. Tämän jälkeen asiakas vahvistaa oston ennen maksutavan valintaa. Nämä verkko-ostamista helpottavat ominaisuudet lisäävät merkittävästi verkkokaupan konversiota, erityisesti älypuhelimilla ja tableteilla.

Jaa sisältö