Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Vilkas ja Anvia vie yhdessä kauppoja verkkoon

Vilkas ja Anvia vie yhdessä kauppoja verkkoon

Vilkas Group ja Anvia yhteistyöhön

Vilkas Group Oy ja Anvia Oyj ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka tavoitteena on lisätä Anvian yrittäjäasiakkaiden sähköistä liiketoimintaa verkkokauppapalvelun avulla. Yhdessä Vilkkaan kanssa Anvia tarjoaa pienyrittäjille verkkokauppapalvelun, joka on joustava, edullinen ja helppokäyttöinen. Verkkokauppapalvelu kasvaa ja kehittyy yrityksen liiketoiminnan tarpeiden mukana tarjoten korkealaatuisen ja turvallisen verkkokaupparatkaisun. Anvian ja Vilkkaan tarjoama verkkokaupparatkaisu on pilvipalvelu, joka perustuu siihen, että kaikki tärkeät verkkokaupan pyörittämiseen liittyvät toiminnot ovat turvatuilla palvelimilla. Yrittäjien ei tarvitse huolehtia siitä, toimiiko tekniikka ja ympäristö verkkokaupan taustalla.

“Anvian yrittäjäasiakkaat ovat siirtymässä parhaillaan voimakkaasti verkkoon ja oikean verkkokauppaparatkaisun löytäminen voi olla yritykselle hankalaa. Halusimme vastata tähän tarpeeseen tuomalla heille valikoimaamme markkinoiden parhaan verkkokauppapalvelun” kommentoi palvelupäällikkö Maarit Yli-Kiikka Anviasta. “Yhdessä Vilkkaan kanssa tarjoamme yrittäjille myös ilmaisia verkkokaupan rakennuspäiviä, missä yhdessä alan eri asiantuntijoiden kanssa rakennetaan yrittäjien omia verkkokauppoja” jatkaa Yli-Kiikka.

“Anvia tarjoaa yrittäjille yhdeltä luukulta verkkokauppapalvelun lisäksi tieto-, viestintä- ja turvateknologian palvelut ja tuotteet. Tämä kokonaisuus tekee Anvian yrittäjätarjoomasta erittäin kilpailukykyisen ja uskonkin että Anvia tarjoaa yrittäjille parhaan kumppanuuden viestintäteknologian hyödyntämiseksi” iloitsee Vilkas Groupin toimitusjohtaja Markku Korkiakoski kumppanuudesta Anvian kanssa.

Jaa sisältö