Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Vilkas Groupin tuoteperheet uudistuvat

Vilkas Groupin tuoteperheet uudistuvat

Vilkas tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille verkkokauppapalveluita, joiden avulla erikokoiset kauppiaat voivat menestyä verkossa. Kaikki kauppiaat haluavat turvallisen, vaivattoman ja helppokäyttöisen verkkokaupan, johon löytyy asiantunteva tuki.

Olemme tunnistaneet markkinoilla kolme erityyppistä asiakassegmenttiä, joilla on edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi hieman toisistaan poikkeavia tarpeita. On siis luonnollista, että näille toisistaan poikkeaville kauppiasryhmille tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja verkkokaupan toteuttamiseen.

Olemme tehneet Vilkkaalla parin viime vuoden aikana kovasti töitä palvellaksemme myös tulevaisuudessa näiden kaikkien asiakassegmenttien tarpeita parhaalla mahdollisella ratkaisulla. Uudistamme vuoden 2019 aikana palveluvalikoimaamme seuraavalla tavalla:

Vilkas Now – saatavilla 24.4.2019 alkaen

Isolle joukolle kauppiaita riittää helppokäyttöinen ja hyvännäköinen verkkokauppa edulliseen hintaan. Näille kauppiaille kaikki ylimääräinen ja liian tekninen aiheuttaa vain stressiä.
Vilkas Now tarjoaa kauppiaalle verkkokaupan perustoiminnallisuudet, kuten verkkokaupan sisällönhallintatyökalut sekä liitynnät luotettaviin maksamisen ja logistiikan kumppaneihin.

Vilkas Suite – 1 700 verkkokauppiaan uskollinen ja luotettava työkalu

Sen lisäksi, että useat verkkokauppiaat haluavat helppokäyttöisen ja vaivattoman palvelun, monella on tarve saada monipuolinen valikoima erilaisia toiminnallisuuksia. Näitä voivat olla mm. mahdollisuudet hyvin yksityiskohtaisesti yksilöityyn ulkoasuun, monipuoliset markkinointityökalut ja eri asiakasryhmille suunnatut hinnastot, jotka mahdollistavat esimerkiksi yritystenvälisen kaupankäynnin.

Näihin tarpeisiin vastaa Vilkas Suite, tuttu tuoteperhe, joka on saanut uuden nimen ja ulkomuodon. Tämä tuoteperhe keskittyy jatkossa tyydyttämään kasvuhaluisempien kauppiaiden tarpeita sekä tarjoamaan pienelle kauppiaalle oivan kasvupolun kohti tähtiä.

Vilkas Enterprise – uusi räätälöitävä verkkokauppa lanseerataan syksyllä 2019

Haluatko räätälöidyn kaupan, jossa kaikki on mahdollista? Monella kauppiaalla on yksilöllisiä tarpeita, joita markkinoilla toimivilla vakioalustoilla ei pystytä tyydyttävällä tavalla ratkaisemaan. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi jotakin verkkokaupan toiminnallisuutta tai integraatiota, joka on oman liiketoiminnan kannalta olennainen osa verkkokauppaa.
Vilkkaan kehitystiimi pystyy toteuttamaan kauppiaan villeimmätkin ideat vankalla kokemuksella. Vilkas Enterprise sopii sekä pienille että isoille yrityksille ja mahdollistaa verkkokaupalle ainutlaatuisten teknisten kilpailutekijöiden synnyttämisen.

Ei sovi myöskään unohtaa kaikkein tärkeintä eli sitä, että kaikki asiakassegmentit tarvitsevat ammattitaitoista tukea paikallisella kielellä paikallisen markkinan tuntevilta ammattilaisilta. Lisäksi tulemme Vilkkaalla edelleen kehittämään lisäpalveluita, jotka auttavat kauppiaita oman verkkokaupan rakentamisessa ja kehittämisessä. Painopiste lisäpalveluissa tulee olemaan jatkossakin markkinointi- ja ulkoasupalveluissa sekä verkkokauppiaille suunnatuissa koulutuksissa.

 

 

Samalla, kun tuoteperheemme uudistuvat, tulee myös näiden visuaalinen ilme päivittymään. Ja jotta uudistuksemme olisi täydellinen, olemme uusimassa myös verkkokauppapohjien viestintään liittyvää äänensävyä. Pyrimme tällä tavoittamaan asiakkaamme paremmin ja olemaan mielenkiintoisempi yritys hieman toimialastamme poikkeavalla tyylillä.

Vuosien varrella olemme pyrkineet tulkitsemaan kauppiaidemme signaaleja, niin vahvoja kuin hienovaraisiakin. Toivottavasti olemme siinä onnistuneet ja uudistuvat tuoteperheemme osuvat nykypäivän kauppiaan yksilöllisiin tarpeisiin. Pysykää kuulolla ja antakaa palautetta alustapoikueemme uusista jäsenistä sekä Vilkkaan oman höyhenpeitteen uusimisesta.

Tsekkaapas, mitä täällä haudotaan.

Jaa sisältö