Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Vilkas Group vahvistui kahdella uudella työntekijällä

Vilkas Group vahvistui kahdella uudella työntekijällä

Antti Silvennoinen ja Timo Kallela aloittivat syksyllä Vilkas Groupissa

Timo Kallela (oik.) on nimitetty Vilkas Groupin teknologiajohtajaksi 16. syyskuuta alkaen. Timo on aikaisemmin toiminut Surveypal Oy:n teknologiajohtajana sekä hallituksen jäsenenä. Uudessa tehtävässään hän aloittaa innolla: “Näen valtavan kasvun potentiaalin ja uskon, että tekemällä oikeita asioita voimme kasvaa ja saada haltuumme kokonaan uusia markkinoita. Vilkas Groupin osaamisen taso on alallaan maailman huippuluokkaa ja haluan tuoda siihen mukaan oman panokseni ja auttaa yritystä kasvun tiellä”.

Aikaisemmin Vilkas Groupissa teknologiajohtajana toiminut Kalle Marjamäki siirtyi kehitysjohtajaksi vastaamaan Vilkas Groupin uusista strategisista linjoista.

Antti Silvennoinen (vas.) tuli elokuussa Vilkas Groupiin Web designeriksi. Antti tekee verkkokauppojen "Avaimet käteen" projekteja sekä suunnittelee kauppoihin ulkoasuja. "Monet verkkokauppiaat haluavat luovuttaa kaiken vähänkin teknisen työn meidän hoidettavaksi ja keskittyä itse kaupallisiin asioihin. On ilo olla mukana uuden liiketoiminnan synnyttämisessä omalla osaamisellani" Antti toteaa.

Jaa sisältö