Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Verkkokauppasi markkinointi helpottuu uuden Meedio-markkinointipalvelun avulla

Verkkokauppasi markkinointi helpottuu uuden Meedio-markkinointipalvelun avulla

Liitä verkkokauppasi osaksi Meediota helposti! Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Yrityksesi markkinointitoimet ovat nyt omassa hallinnassasi yhden, helppokäyttöisen sähköisen työpöydän kautta, myös mobiilisti. Vilkkaan verkkokaupat voivat yhdistää olemassa olevan verkkokauppansa helposti Meedioon, jolloin nykyiset ja uudet asiakkaasi löytävät yrityksesi ja sen tarjonnan yhä näppärämmin. Meediossa näyt ilmaiseksi.

Markkinointisivusi löytyy jo Meediosta

Yritykselläsi on jo Meediossa avoinna oma markkinointisivu, näyteikkuna. Ihan jokaisella suomalaisella yrityksellä on. Se on ilmaista. Vilkkaan verkkokauppana sinulla on mahdollisuus olla ensimmäisten joukossa täydentämässä aivan uudenlaisen markkinointipalvelun sisältöä ja yhdistää vaikkapa kaikki verkkokaupan tuotteesi suoraan Meedioon. Tuotteiden hallinta säilyy edelleen vanhassa tutussa paikassa, mutta saat lisänäkyvyyttä Meedion avulla tuotteillesi. Uututtaan hohtava Meedio-palvelu lanseerataan syyskuun aikana, jolloin palvelu saa paljon näkyvyyttä Alma Median medioissa. Haluathan, että silloin markkinointisivusi ja tuotteesi ovat kunnossa Meediossa? Toimi heti!

Meediossa kannattaa näkyä tuoreesti ja tehokkaasti. Täydennä ja lisää markkinointisivullesi aukioloajat, kuvia, kuponkeja, tarjouksia sekä verkkokauppasi tuotteita. Näin rakennat yrityksellesi monipuolisen myyntinäyttelyn, josta kuluttajien on helppo löytää kiinnostavat vinkit ja hankinnat.

Meedio

Miksi yhdistäisit verkkokauppasi Meedioon?

  • Meediossa käytössäsi on yksi, helppokäyttöinen sähköinen työpöytä, jolla hallitset markkinointitoimiasi. Verkkokaupan puolella voit toimia kuten ennenkin, Meedio hoitaa tuotteiden markkinoinnin. 
  • Meediosta asiakkaat ohjataan suoraan verkkokauppasi tuotesivulle. Linkitykset tuotesivulle parantavat myös kaupan hakukonenäkyvyyttä.  
  • Meedio on avoimesti omassa hallinnassasi. Suuri osa Meedion palveluista on maksuttomia. Haluamasi maksulliset lisäpalvelut voit itse valita. 
  • Kaikki Suomen yritykset ovat jo palvelussa, mutta yhdistämällä verkkokauppasi tuotteet Meedioon, erotut tuotteillasi joukosta. 
  • Ole ensimmäisten joukossa palvelun kärkisijoilla, hyödynnä palvelun uutuusarvo!

Jaa sisältö