Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Uusia työntekijöitä Vilkkaaseen

Uusia työntekijöitä Vilkkaaseen

Uudet työntekijät aloittivat tammikuun alussa.

Tammikuun alussa Vilkkaassa aloitti kolme uutta työntekijää. Marko Herukka (edessä) vahvistaa asiakaspalvelun tiimiä ja Tero Kotti ja Pekka Piispanen tekniikan tiimiä. Vakituisia työntekijöitä Vilkkaassa on nyt 20 henkeä. Uudet vilkaslaiset esittäytyvät tässä.

Marko Herukka

Ennen Vilkasta Marko oli pitkään yrittäjänä. Hän kuitenkin vilkuili samalla työpaikkaa, jossa hän voisi hyödyntää osaamistaan ja kokemustaan verkkokaupan ylläpidosta ja teknisistä käännöstöistä. Vilkkaalle Marko päätyi, koska uskoo voivansa auttaa asiakkaita verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä, jotka hän on itse joutunut opettelemaan kantapään kautta. Lyhyessä ajassa saatu kokemus Vilkkaan ilmapiiristä on positiivinen. "Olen saanut sellaisen kuvan, että on vapaus kehittyä mihin suuntaan haluaa ja sitä myös varmaan kannustetaan. Työntekijät otetaan huomioon monella hyvällä tavalla ja se on nykyään aika harvinaista monessa paikassa. Olen Richard Bransonin kanssa samaa mieltä yhdestä asiasta : 'Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.'"

Tero Kotti

Ohjelmistoalan insinööriksi TAMK:sta aikanaan valmistunut Tero päätyi Vilkkaaseen omien sanojensa mukaan "onnellisten sattumien kautta". Verkkokaupasta myös Terolla on aiempaa kokemusta työskenneltyään maksunvälittäjällä. "Vilkkaassa parasta on yhteishenki ja tekemisen meininki. Meidät, uudet työntekijät, on otettu hienosti vastaan. Odotan kehittyväni uudelle asteelle sähköisen kaupan saralla, kun työskentelen Vilkkaan ammattilaisten kanssa."

Pekka Piispanen

Pekalla on kokemusta ohjelmoinnista jo yläasteikäisestä lähtien. Vilkkaalle Pekka päätyi kun edellinen työnantaja siirsi toimintansa Helsinkiin. Vilkkaan avoin työpaikka ja tehtävä vaikutti kiinnostavalta. Pekka on innostunut uudesta työstä ja mahdollisuudesta kehittyä ohjelmistosuunnittelijana. Vilkkaassa parasta on tähän saakka ollut rento työilmapiiri ja mukavat työkaverit.

Jaa sisältö