Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Uusia maksutapoja ja toiminnallisuus Vilkas Now -verkkokauppaan!

Uusia maksutapoja ja toiminnallisuus Vilkas Now -verkkokauppaan!

Suite-kaupoista tutut maksutavat Checkout ja Paytrail on lisätty nyt myös Vilkas Now -verkkokauppoihin. Monipuolisten maksutapojen lisääminen verkkokauppaasi kannattaa, sillä mitä useampi asiakas löytää itselleen mieluisan maksutavan, sitä enemmän myyntiä ja vähemmän keskenjääneitä tilauksia!

Jotta molemmat palvelut saa käyttöönsä, on solmittava palveluntarjoajien kanssa sopimus ja pyydettävä tunnukset maksutapaa varten. Rekisteröitymisen palveluihin saat tehtyä suoraan kaupan maksutavasta. Tarkemmat ohjeet löytyvät Vilkas Now -tukisivustolta.

Maksutapojen lisäksi Vilkas Now -kauppoihin on lisätty uusi toiminnallisuus, jonka ansiosta kauppiaan on mahdollista määrittää tilauksille minimiarvo.

 

Checkout

 

Checkout tekee kirjanpidon ja maksujen palauttamisen helpoksi palvelun selkeiden tilitysraporttien ja Extranet-kauppiasportaalin ansiosta. Tämän lisäksi palvelun tekninen toteutus kestää suuremmankin ostostulvan verkkokaupassasi! Ohjeet Checkoutin käyttöönottoon löydät täältä.

Lisätietoja ja Checkoutin hinnaston löydät palvelun omilta sivuilta.

 

PAYTRAIL

 

Paytrailin avulla saat yhdellä sopimuksella maksupalvelun monenlaiseen eri tarpeeseen, kuten verkkokauppojen, varausjärjestelmien ja verkkopalveluiden maksuliikenteeseen. Lisätietoja saat Paytrailin omilta sivuilta.

Paytrailin maksupalvelussa kuukausimaksu on 0 € / kk, joten palvelussa ei ole kiinteitä kuluja. Maksupalvelun kulut kauppiaalle muodostuvat kiinteästä transaktiomaksusta ja provisiosta; hinnaston ja ohjeet palvelun käyttöönottoon löydät Vilkas Now -tukisivustolta.

 

UUSI TOIMINNALLISUUS: TILAUKSEN MINIMIARVON ASETTAMINEN
 
 

Vilkas Now -kauppoihin on lisätty odotettu toiminnallisuus, joka mahdollistaa minimiarvon asettamisen tilauksille. Voit esimerkiksi asettaa 5 € minimiarvon tilaukselle, mikä voi auttaa hallinnoimaan tilauksia ja lisäämään myyntiä verkkokaupassasi!

Jaa sisältö