Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Uudistunut Vilkas-tuoteperhe tarjoaa ratkaisuja kaiken kokoisille verkkokaupoille

Uudistunut Vilkas-tuoteperhe tarjoaa ratkaisuja kaiken kokoisille verkkokaupoille

Viimeisen kahden vuoden aikana olemme tehneet isoja uudistuksia palveluihimme, ja hanke on tältä erää ohi. Hankkeen alussa tunnistimme kolme erilaista verkkokauppiastyyppiä. Halusimme pystyä tarjoamaan jokaiselle näistä verkkokauppiastyypeistä palvelun, joka vastaa juuri heidän tarpeisiinsa. Tämän ajatuksen siivittämänä rakensimme Vilkas Now’n, Suiten ja Gon.

Vilkas Now’sta, Suitesta ja Gosta uskomme jokaisen kauppiaan löytävän itselleen sopivan ratkaisun.

Vilkas Now: Vilkas Now on helppokäyttöinen ja nätti verkkokauppa-alusta. Kauppiaat ovat jo nyt ehtineet kehua Now’ta markkinoiden helppokäyttöisimmäksi verkkokaupaksi. Now’ssa on valittavissa neljä tasoa, S, M, L ja XL, jota voi verkkokaupan kehittyessä muuttaa.

Vilkas Suite: Vilkas Suite on monipuolinen palvelu, joka mahdollistaa mm. kansainvälisen ja B2C- ja B2B-kaupankäynnin. Suitessa on neljä eri kauppatasoa, Starter, Mini, Active ja Pro, joiden välillä kauppias voi vaihtaa tilanteen mukaan.

Vilkas Go: Vilkas Go on vapaasti räätälöitävä ratkaisu vaativiin liiketoimintamalleihin. Vilkas Gossa verkkokauppa toteutetaan aina projektina yhdessä Vilkkaan asiantuntijoiden kanssa. 

Tuoteperheen uudistuksessa laajensimme verkkokauppaohjelmistovalikoimaamme PrestaShopilla. PrestaShop- ja ePages-ohjelmistojen tarjoaminen rinnakkain mahdollistaa ketterän verkkokaupan räätälöinnin ja aina sopivimmat toiminnallisuudet. 

Olemme tehneet ePagesin kanssa tiivistä yhteistyötä jo 20 vuotta, ja usein Vilkkaan palvelua kutsutaankin ePagesiksi. ePages-yhteistyömme jatkuu entiseen tapaan, mutta nyt tarjoamme asiakkaillemme myös teknisiä vaihtoehtoja, joista ehdotamme asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivaa ratkaisua. Toimii alustana sitten ePages, PrestaShop tai jokin muu, on asiakkaille tärkeintä löytää alan johtava asiantuntija, jonka asiakaspalveluun sekä palvelun tekniseen ylläpitoon voi luottaa.

Tuoteperheiden viestintään ja eri tuotteiden tunnistettavuuteen liittyvä uudistus on tällä erää valmis. Nyt pääsemme kunnolla lentoon ja tulemme jatkamaan entistä innokkaammin palveluidemme kehittämistä. Tämä tarkoittaa kauppoihin rakennettavia uusia ominaisuuksia, uusia kumppanipalveluita ja ennen kaikkea upeita asiakkaiden kanssa yhdessä toteutettavia verkkokauppoja.

Jaa sisältö