Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Teemoilla uutta ilmettä verkkokauppaan

Teemoilla uutta ilmettä verkkokauppaan

Vanilla -teema Vilkas-verkkokaupassa

Verkkokauppojen asiakkaat ovat siirtyneet yhä enenevässä määrin mobiiliin shoppailuun. Jotta asiakkaan ostokokemus verkkokaupassa olisi mahdollisimman ehyt, on tärkeää että kaupan ulkoasu säilyy yhtenäisenä, riippumatta siitä, millä päätelaitteella asiakas kulloinkin kaupassa asioi.

Vilkkaan verkkokauppiaat ovat voineet käyttää jo vuosia mobiilioptimoitua näkymää liikkuville asiakkaille, mikä on myös hyvä keino tuoda kauppa älypuhelimeen. Monelta on kuitenkin saattanut jäädä huomaamatta, että Vilkkaan verkkokaupoille on tarjolla myös erilaisia responsiivisia teemoja, missä verkkokaupan ulkoasu mukautuu käyttäjän selaimen näkymän koon mukaisesti automaattisesti. 

Ulkoasuteemat löytyvät verkkokaupan taustahallinnasta Sovellukset ja Teemat-työkalusta. Kuten vaikkapa kuvan Vanilla-teema. Ohjeet teeman käyttöönottoon löytyy tukisivuilta. Mikäli haluat, että Vilkas päivittää uuden responsiivisen teeman verkkokauppaan puolestasi, niin ole yhteydessä Vilkkaan myyntiin.

Älä missaa ulkoasu -koulutustamme!

Järjestämme myös pikapuoliin ulkoasun muokkaukseen keskittyvän koulutuspäivän, jossa neuvotaan mm. miten responsiiviset teemat saa otettua käyttöön omassa kaupassa ja autamme myös muissa ulkoasun muokkaukseen liittyvissä kysymyksissä. Joten pysythän kuulolla, niin pääset varaamaan paikkasi ajoissa

Jaa sisältö