Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Suomalainen verkkokauppatoimittaja laajenee vauhdilla Ruotsiin

Suomalainen verkkokauppatoimittaja laajenee vauhdilla Ruotsiin

Suomen suosituin verkkokauppatoimittaja Vilkas Group Oy laajenee vauhdilla Ruotsin markkinoille. Vilkas hankki itselleen ruotsalaisen Ballou Internet Services AB:n verkkokauppaliiketoiminnan ja kaupan myötä Vilkkaan verkkokauppa-alustalle siirtyi 100 ruotsalaista verkkokauppiasta.

"Ballou.se haluaa jatkossa keskittyä enemmän omaan hosting-liiketoimintaansa. Verkkokauppapalvelut vaativat erikoisosaamista, jota Vilkas Group pystyy todistetusti tarjoamaan myös täällä Ruotsissa. Haluamme tarjota Balloun verkkokauppiaille uuden kodin, missä heidän toimintaansa ja kehitystään pystytään tukemaan monin eri tavoin", kommentoi Balloun toimitusjohtaja Jonas Gustafsson.

"Toteutettu kauppa vahvistaa Vilkkaan asemaa yhtenä Pohjoismaiden johtavana verkkokauppatoimittajana. Jo yli 1000 Pohjoismaista verkkokauppiasta luottaa Vilkkaan verkkokauppapalveluihin. Tarkoituksemme on laajentaa palveluamme yhä kansainvälisemmäksi palveluksi yhdessä verkkokauppiaiden ja Vilkkaan kumppaniverkoston kanssa." valaisee Korkiakoski Vilkkaan strategiaa. "Olemme olleet iloisia huomatessamme että verkkokauppapalvelumme pärjää erinomaisesti myös kansainvälisessä vertailussa. Palvelumme tarjoaa Vilkkaan verkkokauppaa käyttäville yrityksille sujuvan alustan myös kansainväliseen kaupankäyntiin verkossa." kommentoi Markku Korkiakoski

Vilkas Group tulee jatkamaan kansainvälistymistä orgaanisesti, mutta myös Balloun kaltaisten yritysjärjestelyiden avulla. Tavoitteena on lähivuosina saavuttaa merkittävä asema myös Pohjoismaiden ulkopuolella. “Etenkin Venäjän ja Itä-Euroopan verkkokauppa on vahvassa kasvussa ja haluamme olla tässä kilpailussa mukana, tarjoten maailmalle korkeatasoista ja luotettavaa Suomalaista teknologiaosaamista” maalailee Korkiakoski Vilkas Groupin tulevaisuudesta.
 
Ballou.se verkkokauppiaat siirtyivät Vilkas Groupin asiakkaiksi 1.2.2014 alkaen.

Jaa sisältö