Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Säästä selvää rahaa – Pakettikaupan avulla lähetät paketit edullisesti Suomeen ja maailmalle

Säästä selvää rahaa – Pakettikaupan avulla lähetät paketit edullisesti Suomeen ja maailmalle

Vilkkaan verkkokauppiaan kannattaa ottaa nyt Pakettikauppa käyttöön. Pakettikauppa kilpailuttaa logistiikkatoimittajat puolestasi, joten säästät selvää rahaa, kun otat Pakettikauppa-liitynnän käyttöösi verkkokaupassasi. Vilkkaan kauppiaana saat yhdellä sopimuksella Postin, Matkahuollon, DB Schenkerin ja GLS:n logistiikkapalvelut listahintoja huomattavasti halvemmalla ja ilman kuukausimaksuja. Avaaminen sujuu helposti eikä maksa mitään.

Ohjeet Pakettikaupan käyttöönottoon löydät tukisivuiltamme: https://www.vilkas.fi/tuki/pakettikauppa

Edullisimmat ulkomaanlähetykset

Pakettikaupan kautta pystyt hyödyntämään Postin ulkomaanlähetyksiä lähes kaikkialle maailmaan. Pakettikauppa on uusimpana ottanut käyttöön Postin Parcel Connect -lähetykset, joilla lähetät verkkokaupastasi edullisesti 18 EU-maahan – alkaen 7,90 €. Postin EMS- ja Priority-lähetyksillä pystyt lähettämään tuotteesi yli 190 maahan.

Lisätietoa Pakettikaupan hinnoista:

https://www.pakettikauppa.fi/hinnasto

Uudet toiminnallisuudet

Pakettikaupan visiona on toteuttaa paras kokemus logistiikasta ja yritys kuunteleekin tarkkaan asiakkaidensa sekä logistiikkakumppaneidensa kehitysideoita. Hyvänä esimerkkinä on Vilkkaan asiakkaalta tullut toive omien noutopisteiden käyttämisen mahdollistamisesta noutopistehaussa sekä Postin Helposti-koodin hyödyntäminen palautuslähetyksissä. Pakettikauppa käy jatkuvasti neuvotteluja logistiikkayhtiöiden kanssa palveluiden parantamisesta, jolloin Pakettikaupan asiakkaat pääsevät hyötymään uusista palveluista ensimmäisten joukossa.

Posti julkaisi pääkaupunkiseudun saman päivän toimitukset eli Fast track -toimitukset syyskuussa ja Pakettikaupan asiakkaat pääsivät käyttämään niitä samana päivänä, kun Posti palvelun julkaisi. Vilkkaan kauppiaana sinun on myös mahdollista hyödyntää Postin Fast Track -toimituksia ja toimittaa tilauksia asiakkaillesi saman päivän aikana pääkaupunkiseudulla. Käyttäminen edellyttää, että lähetykset toimitetaan Vantaalle kello 13.00 mennessä. Postin Fast Track -lisäpalvelun hinta on postipaketille 1,35 € ja kotiinkuljetukselle 3,95 €.

Tulevia palveluita

Vilkkaan kauppiaat pääsevät hyödyntämään Pakettikaupan pian julkaistavaa ominaisuutta, joka parantaa kaupan asiakaskokemusta. Pakettikauppa kertoo jatkossa vastaanottajalle esimerkiksi, milloin paketin toimitus viivästyy, tai muistuttaa, mikäli pakettia ei ole haettu. Vilkkaan kauppiaana verkkokauppasi on jo nyt valmis hyödyntämään tätä ominaisuutta, ja voit muokata sitä Pakettikaupan hallintapaneelista.

Pakettikauppa on myös viimeistelemässä Postin kanssa erillisnoutopalvelua. Erillisnoutopalvelussa kauppias voi pyytää Postia noutamaan toimitettavat paketit kauppiaan toimipisteestä – erityisesti pääkaupunkiseudulla yhdistettynä Fast Track -palvelun kanssa tämä tekee pikalähetysten toimittamisen helpoksi.

Pakettikauppa on myös vihjannut Vilkkaalle, että heiltä on tulossa alkuvuodesta uusia toimitustapoja ja yhtiöitä palvelun piiriin, mm. kirjelähetyksiä ja rahtipalveluita.

Jaa sisältö