Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » PAULA VESALAN VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN OLI HELPPOA

PAULA VESALAN VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN OLI HELPPOA

Paula Vesalan verkkokauppa perustettiin Vilkkaan alustalle viime kesäkuussa. Koko prosessi alkoi 30 päivän ilmaisella testijaksolla. Verkkokaupan myynnistä ja markkinonnista vastaava Sanna Marjomaa kertoo verkkokaupan perustamisen alkutaipaleesta:

“Idea verkkokaupan perustamisesta sai alkunsa Los Angelesin lomareissulla lapsuudenystäväni Anna Käkelän luona. Lomalla tuli puhetta hänen ystävättärensä alkavasta soolourasta. Paula Vesala halusi Annan mukaan tuotteiden suunnitteluun sekä hoitamaan kaiken fanituotemyyntiin liittyen.”

Marjomaan mukaan ainut ongelma oli että Anna asui Jenkeissä.

“Santa Monican rannoilla iltakävelyllä ollessamme Anna kysyi kiinnostustani uuteen työhön. Siitä se sitten lähti. Meillä tytöillähän ei ollut minkäänlaista kokemusta verkkokaupan perustamisesta saati sitten ylläpidosta.”

Sanna laittoi tutulleen, mainostoimisto RFM:n omistajalle Kalle Koivulalle viestiä ja pyysi apua verkkokaupan perustamiseen. Kalle tiesi kertoa, että helpoin ja paras vaihtoehto verkkokaupan rakentamiseen itse, on Vilkkaan verkkokauppaohjelmisto.

“Saavuttuani Suomeen takaisin, aloitin testausjakson ja rupesin rakentamaan kauppaa. Kyllähän siinä opettelua oli täysin noviisille tyypille! Ensin perussuomalaisena junkona yritin kaiken itse selvittää, mutta se vei vain turhaa aikaa... Ensimmäistä kertaa kun (nielin ylpeyteni) soitin Vilkkaan tukeen ja selitin yksinkertaisesti ongelman, johon ratkaisu minulle ohjeistettiin niin mahtavan yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla, että se hoitui noin minuutissa.”

Ensimmäisen kerran Vilkaan tuen kanssa asioimisen jälkeen Sanna uskalsi soittaa tyhmimmissäkin asioissa ja aina neuvo ja apu tuli heti kädestä pitäen. Annan tullessa Suomeen vierailulle ja odottaessaan Vesalan ensimmäisen sooloalbumin julkaisupäivää, he saivat kaupasta yhteistoimin sen näköisen kuin olivat halunnet. Sittemmin Vilkkaalla on ollut sormensa pelissä juuri uudistuneen kaupan ulkoasun kanssa.

“Vilkkaan tuki oli korvaamaton apu. Ja todella suositeltava ainakin kaupan perustamisen alkuvaiheessa! Kaupan rakentamista helpotti pohjat, joista sai valita mieleisensä. Kaupan perustaminen olisi varmasti onnistunut hetkessä kokeneelta mutta näin noviisina kun lähti leikkimään niin ohjeistus portaittain taustahallinnossa sekä Vilkkaan tuki teki asioiden hoitamisesta helpompaa."

“Tietenkin mahdollisuutena olisi ollut tilata "avaimet käteen"-meiningillä mutta me tytöt päätettiin yrittää itse! Mahdotonta se ei todellakaan ole ja tuki auttaa aina, joten suosittelemme muitakin vain rohkeasti soittamaan ja kyselemään apua aina kun tarvitsee!”

“Täytyy sanoa ihan rehellisesti, että 20-vuoden asiakaspalvelualalla ollessani, mikään ei ole ollut näin helppoa ja sujuvaa varsinkin kun kyse oli täysin uudesta työskentelytavasta itselle. Hyviä vinkkejä löytyy myös Vilkkaan sivuilta! Me tytöt suositellaan todella vahvasti Vilkas Groupia eikä olla vaihtamassa vaan pysytään uskollisena sille joka meidät kädestä pitäen opetti kävelemään tätä polkua! Kiitos Vilkas ja Jukka (Vilkas-tuki)!”, summaa Sanna kokemuksensa verkkokaupan perustamisesta Vilkkaan asiakaspalvelun avustamana.

 

Vilkas on mukana e-commerce -tapahtumassa 8.-9.3. 2017 Helsingin Messukeskuksessa! Ilmoittaudu sinäkin mukaan maksuttomaan tapahtumaan mukaan täältä. Osastollamme kuulet mm. miten Vilkas päivitti Paula Vesalan kaupan ulkoasun Freedom-teemaa hyväksikäyttäen sekä miten voit vaivattomasti yhdistää verkkokaupan ja myymälän Elisa Kassan avulla! Tarkkaile myös tiedotustamme – luvassa mm. upea messutarjous Elisa Kassa- ja Vilkas-verkkokauppa-yhdistelmästä!

Tiesithän, että Vilkas-tuki neuvoo mielellään teemojen valinnassa ja käyttöönotossa! Mikäli teemojen käyttöönotto tuntuu kuitenkin liian työläältä projektilta – me autamme mielellämme! Paula Vesalan verkkokaupan ulkoasu päivittyi helposti Vilkkaan avustuksella, Freedom-teemaa hyväksikäyttäen.

Tule messuille juttelemaan osastollemme sekä hyödyntämään messutarjouksemme – ulkoasun toteutus 990 € alv 0% (norm. 1500 €) sekä teeman upotus verkkokauppaan 250 € alv 0 %! Lisäksi tarjoamme messuilla verkkokaupat vuodeksi -50% ! Tervetuloa mukaan!

Psst. Tee Vesalat ja avaa oma testikauppa veloituksetta sivuiltamme jo ennen messuja!  

Jaa sisältö