Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » OP Kassa, Mailchimp ja muut uudet toiminnallisuudet

OP Kassa, Mailchimp ja muut uudet toiminnallisuudet

Syksy toi mukanaan mojovan annoksen uusia toiminnallisuuksia Vilkas Suiten Active- ja Pro-tasoihin sekä Vilkas Go -verkkokauppoihin. 

OP Kassa

OP Kassa -integraatio luo liitynnän kassa- ja verkkokauppapalvelun välille. Kassajärjestelmän ja verkkokauppa-alustan yhteensopivuus helpottaa kauppiaan arkea, yksinkertaistaa tietojen ylläpitämistä ja tekee monikanavaisesta myynnistä saumatonta. Tuotteiden saatavuustietojen pitäminen ajan tasalla onnistuu aiempaa helpommin, ja varastosaldo päivittyy automaattisesti, tehtiin kauppaa sitten verkossa, kivijalassa tai tapahtumissa.

OP Kassan käyttöönotossa on vielä viimeiset pilotoinnit ja korjaukset meneillään. Näiden viilailujen jälkeen toiminnallisuus on käytettävissä Vilkas Suite Activessa ja Prossa sekä Vilkas Gossa.

Lue lisää Vilkas Suiten tukisivuilta tai OP Kassan omilta verkkosivuilta.

Mailchimp

Sähköpostipalvelu Mailchimp on ollut yksi toivotuimmista liityntämahdollisuuksista kauppiaiden listalla. Eikä ihme. Mailchimp on monipuolinen työkalu, jonka avulla rakennat automaatioita sähköpostimarkkinointiin, CRM:ään ja uudelleenmarkkinointiin. Mailchimp on laajassa käytössä kaiken kokoisten yritysten keskuudessa. Nyt integraatiomahdollisuus tuohon monipuoliseen työkaluun on saatavilla Vilkas-verkkokauppoihin!

Liitynnän avulla voit siirtää verkkokauppasi uutiskirjeet ja niiden tilaajalistat automaattisesti Mailchimpiin. Myös verkkokaupan kuponkikampanjatiedot voidaan viedä Mailchimpiin ja hyödyntää promo codes -toiminnossa

Mailchimp-liitynnän avulla voit myös muistuttaa sähköpostiosoitteensa jättänyttä asiakastasi unohtuneesta ostoskorista. Tuote- ja tilaustiedot Mailchimpiin siirtämällä voit taas rakentaa monipuolisia automatisointeja ja kohdennettuja ostoehdotuksia asiakkaillesi.

Toiminnallisuus on käytettävissä Vilkas Suite Activessa ja Prossa sekä Vilkas Gossa.

Lue lisää Vilkas Suiten tukisivuilta tai Mailchimpin omilta verkkosivuilta.

Google Tag Manager

Google Tag Manager -liitynnän avulla saat yleisnäkymän verkkokaupan kaikkien seurantakoodien, esim. Google Analyticsin ja Facebook-pikselin, asetuksiin. Pääset siis hallinnoimaan useita seurantatyökaluja samassa näkymässä. Esimerkiksi lomakkeiden ja yksittäisten verkkokaupan sivujen seuranta helpottuu, kun koodinpätkiä ei tarvitse lisäillä jokaiselle sivulle erikseen, vaan tiedot tallentuvat keskitetysti samaan paikkaan.

Google Tag Manager on monipuolinen mutta samalla perehtymistä vaativa työkalu, joka vaatii teknistä osaamista. Jos yrityksessäsi tai käyttämässäsi mainostoimistossa on GTM-osaajia, saat liitynnän avulla rakennettua hyvin tarkat mittarit ja seurannat kauppaasi.

Toiminnallisuus on käytettävissä Vilkas Suite Activessa ja Prossa sekä Vilkas Gossa.

Lue lisää Googlen verkkosivuilta.

Bonusway

Bonusway on verkkopalvelu, jonka avulla kuluttajat voivat kerätä ostohyvitystä verkko-ostoksista. Bonuswayta voisi kuvata bonuskortin ja markkinapaikan yhdistelmäksi verkossa.

Jotta loppuasiakas saa rahaa takaisin verkko-ostoksistaan, tulee hänen ensin kirjautua sisään Bonuswayhin ja siirtyä sitä kautta verkkokauppaan ostoksille. Ostokset tehdään verkkokaupassa aivan kuten ennenkin. Palvelun käyttö on loppuasiakkaalle ilmaista. Tällä hetkellä rekisteröityneitä Bonusway-käyttäjiä on noin 300 000. Loppuasiakkaan saama ostohyvitys maksetaan verkkokaupan Bonuswaylle maksamasta myyntipalkkiosta.

Bonuswayssa mukana olemisen hyöty verkkokauppiaalle on se, että Bonuswayn sivuilla vierailevat kuluttajat tulevat palveluun ensisijaisesti hakemaan ja löytämään shoppailuinspiraatiota sekä tietoa kaupoista ja parhaista tarjouksista. Bonusway toimii siis markkinapaikan, kuten Amazonin, tavoin. Bonusway tarjoaa käyttäjilleen helpon ja ostohyvityksen vuoksi houkuttelevan tavan löytää heitä kiinnostavat verkkokaupat.

Toiminnallisuus on käytettävissä Vilkas Suite Activessa ja Prossa sekä Vilkas Gossa.

Lue lisää Vilkas Suiten tukisivuilta tai Bonuswayn omilta verkkosivuilta.

Smartly.io

Smartly.io on monipuolinen markkinointityökalu, jota voidaan käyttää mm. mainosten tai Facebookin tuotesyötteen luomiseen. Voit käyttää Vilkas-verkkokaupassa olevaa Smartly.io-tuotesyötettä vaikket ottaisi varsinaista Smartly.io-palvelua käyttöön.

Toiminnallisuus on käytettävissä Vilkas Suite Prossa ja Vilkas Gossa.

Lue lisää Smartly.ion verkkosivuilta.

SizeMe

Jokainen vaatteita ostanut on kokenut saman tuskan: vaatteiden ostaminen sovittamatta on hankalaa. Kokoluokitukset vaihtelevat valmistajien ja maitten välillä, ja vaikka koot olisivat tarkkaan standardoituja, istuu monelle eri kohdissa kehoa eri kokoinen vaate.

Tähän ongelmaan vastaa uusi verkkokauppaan integroitava palvelu SizeMe. SizeMe-palvelulla asiakas voi tallentaa omat mittansa ja saada tuotesuosituksia todellisten kokotietojen perusteella.

Palvelun käyttöönotto edellyttää kauppiaalta tuotteiden tarkkaa mittausta, mutta vastavuoroisesti vähentää tuotepalautuksia huomattavasti, kun asiakkaat voivat tilata heti oikean kokoisia tuotteita.

Toiminnallisuus on käytettävissä Vilkas Suite Activessa ja Prossa sekä Vilkas Gossa.

Lue lisää Vilkas Suiten tukisivuilta tai SizeMen omilta verkkosivuilta.

Jaa sisältö