Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Nosto tarjoaa henkilökohtaisen ostokokemuksen

Nosto tarjoaa henkilökohtaisen ostokokemuksen

Nosto

Nosto personoi verkkokaupan tuotesuosituksia asiakkaille reaaliaikaisesti, lisäten näin verkkokaupan konversiota ja tilauksen keskimääräistä arvoa. Verkkokaupan liikevaihto kasvaa ja asiakkaat palaavat tyytyväisinä takaisin asioimaan verkkokauppaasi.

Noston ratkaisu perustuu yksinkertaiseen, nopeaan ja edulliseen käyttöönottoon, jossa tulokset näkyvät nopeasti. Asiakkaan toimintaan perustuvien sähköpostien, henkilökohtaisten tuotesuositusten sekä reaaliaikaisen analytiikan avulla voit palvella asiakkaitasi henkilökohtaisemmin, tehdä heidän ostokokemuksestaan nautittavamman sekä inspiroida heitä tekemään lisäostoksia.

Nosto on riskitön sillä se toimitetaan pilvestä eikä näin rasita verkkokauppasi palvelimia tai estä verkkokauppasi normaalia toimintaa. Palvelu veloittaa provision siitä liikevaihdosta joka tulee Noston kautta eikä palvelun käyttöönotto sitouta sinua mihinkään. Mikäli et siis ole tyytyväinen palveluun, voit lopettaa sen käytön koska tahansa.

Aikaisemmin ainoastaan Enterprise-tason ratkaisuna tarjottu palvelu on viimein myös Pk-yritysten ulottuvilla, vieläpä helposti ja edullisesti!Noston hinnasto

Noston palvelumaksu perustuu toteutuneeseen myyntiin.
Kauppias maksaa Nostolle prosenttiosuuden siitä myynnistä, joka tuli Noston toimintojen avulla.

Myynti Noston avulla Palvelumaksu Nostolle myynnistä (kk) 
0 € -4,00%
13 000 € -3,50%
22 100 € -3,00%
32 500 € -2,50%
58 500 € -2,00%
110 500 € -1,50%


Esimerkki
Mikäli verkkokaupan myynnistä 1000 euroa tulee Noston avulla, Nosto veloittaa tästä myynnistä 4% eli 40 euroa.

Mitä tarkoittaa "myynti Noston avulla"?
Sivuilla näkyvät tuotesuositukset: Mikäli verkkokaupan asiakas näkee Noston tuottaman tuotesuosituksen, klikkaa suositusta ja ostaa saman session aikana tuotteen, katsotaan että Nosto on auttanut myynnin toteutumisessa kyseisen tuotteen myynnin osalta.

Triggeröidyt sähköpostit: Mikäli verkkokaupan asiakas saa Noston lähettämän sähköpostin, ja ostaa sähköpostia klikkaamalla tuotteita, Nosto on auttanut tämän myynnin toteutumisessa.

Jaa sisältö