Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Monikanavaiselle myynnille uutta pontta OP Kassa -integraation myötä

Monikanavaiselle myynnille uutta pontta OP Kassa -integraation myötä

Vilkas Group on verkkokauppapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Vilkkaan verkkokauppa-alustaa käyttää yli 1 700 nettikauppaa. Asiakkaisiin lukeutuu niin yhden hengen mikroyrityksiä kuin suuria, tunnettuja brändejä, kuten Tulikivi, Marttiini ja Susijengi.

OP Kassa tarjoaa kotimaisen ja nykyaikaisen kassajärjestelmän yrityksen tarpeisiin sopivana pakettina. Palvelun tarjoaa OP Ryhmän omistama Checkout Finland Oy. 

Nyt Vilkas ja OP Kassa yhdistävät voimansa luomalla liitynnän kassa- ja verkkokauppapalvelun välille. Kassajärjestelmän ja verkkokauppa-alustan yhteensopivuus helpottaa kauppiaan arkea, yksinkertaistaa tietojen ylläpitämistä ja tekee monikanavaisesta myynnistä saumatonta. Tuotteiden saatavuustietojen pitäminen ajan tasalla onnistuu aiempaa helpommin, ja varastosaldo päivittyy automaattisesti, tehtiin kauppaa sitten verkossa, kivijalassa tai tapahtumissa.

Kotimainen, helppokäyttöinen ratkaisu helpottaa kauppiaiden arkea

Aiemmin vastaavat ratkaisut ovat olleet teknisesti suuritöisiä ja kalliita. Nyt monikanavainen myynti on kauppiaiden saatavilla edullisesti, helppokäyttöisesti ja riskittömästi. Palvelut eivät sido kauppiaita pitkiin määräaikaisuuksiin tai suuriin kuukausihintoihin. Näin vasta kasvutaipaleensa alussakin oleva kauppias voi vastata asiakkaidensa kasvaviin odotuksiin.

“Yhteistyömme mahdollistaa monikanavaisen myynnin vaivattomasti. Kotimaiset ja helppokäyttöiset palvelut tukevat kauppiasta arjessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa”, kertoo OP Kassan tuoteomistaja Roope Luomala. 

Yksi Vilkkaan ja OP Kassan integraation kiistattomia etuja on, että kumpikin toimijoista on suomalainen. Kauppiaille on siis tarjolla asiakastuki kotimaisella kielellä kummaltakin palveluntarjoajataholta. Palvelujen paikallisuus myös mahdollistaa niiden jatkuvan kehittämisen kauppiaiden toiveiden mukaan.

OP Kassan liityntä Vilkas-verkkokauppa-alustaan on tehty helpottamaan kauppiaidemme arkea ja vähentämään päällekkäisen työn määrää. Integraation avulla kassa ja sen tiedot pysyvät aina bisneksessäsi mukana.

 

Yhteystiedot

Vilkas:

Timo Korvenoja
Myyntijohtaja
timo.korvenoja@vilkas.fi
Puh. +358 50 65 013

OP Kassa:

Roope Luomala
Tuoteomistaja
roope.luomala@op.fi
Puh. +358 50 506 1980

Jaa sisältö