Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Mitä slogan "Enemmän kuin verkkokauppa" tarkoittaa?

Mitä slogan "Enemmän kuin verkkokauppa" tarkoittaa?

Vilkkaan slogan on “Enemmän kuin verkkokauppa”. Kolme sanaa selvää suomea mutta jättää siitä huolimatta tilaa tulkita asia haluamallaan tavalla. Ajattelin nyt hieman avata, miten me tämän Vilkkaalla ymmärrämme. 

Vilkas auttaa verkkokauppiaita menestymään verkossa tarjoamalla erilaisia palveluita kauppiaan elinkaaren eri vaiheissa. Vilkkaan ydinpalvelu on tarjota monipuolista verkkokauppa-alustaa, mutta kauppiaat tarvitsevat menestyäkseen paljon muutakin kuin helppokäyttöisen alustan. 

Monipuolinen kumppaniverkosto verkkokauppiaan tueksi

Sujuva kaupankäynti vaatii erilaisia kolmannen osapuolen palveluita. Näitä ovat mm. maksu- ja toimitustavat, markkinointi- ja analytiikkapalvelut sekä taloushallinnon palvelut. Vilkas-kauppiaalle on tarjolla erittäin laaja valikoima erilaisia palveluita, eri tarpeisiin. Onpa verkkokaupan tavoitteena toimia sitten paikallisilla markkinoilla tai kansainvälistyä ja myydä kuluttajille tai yrityksille, tarjoamme kauppiaalle valmiin kumppaniverkoston, johon on helppo liittyä. Etsimme jatkuvasti uusia palveluita ja kumppaneita, jotka tukevat verkkokauppiaan kasvua.

Verkkokauppiaalle koulutuksia ja seminaareja

Vilkas-verkkokauppiaille on tarjolla erilaisia oppaita, seminaareja ja koulutuksia. Kauppiaille järjestetään mm. ilmaisia verkkokauppatalkoita yhdessä avainkumppaneiden kanssa. Talkoita on pidetty jo kohta kymmenen vuotta, ja tämän koulutuksen on käynyt jo yli tuhat verkkokauppiasta. Käymme aktiivisesti erilaisissa tilaisuuksissa luennoimassa verkkokaupasta ja sen menestystekijöistä. Järjestämme kumppaneiden kanssa myös vuosittaisen eCommerce Dayn, joka toteutui tänä vuonna jo kolmannen kerran. Lisäksi koulut ja oppilaitokset saavat palvelumme opetuskäyttöön.

Asiantunteva tuki paikallisella kielellä

Vilkas-verkkokauppiaat saavat ilmaisen tuen paikallisella kielellä. Puhutpa sitten suomea, ruotsia, norjaa, tanskaa tai englantia, meidän kanssa on helppo asioida omalla kielellä kaikissa verkkokauppaan liittyvissä asioissa. Tukitiimimme asiantuntijoille on kertynyt vuosien saatossa valtava määrä tietoa verkkokaupan perustamisesta ja verkkokaupan menestykseen vaikuttavista toimenpiteistä. Kauppiaat saavat tukea niin teknisissä asioissa kuin ulkoasuun ja markkinointiinkin liittyvissä pulmissa. 

Verkkokaupan monipuoliset lisäpalvelut

Tarjoamme verkkokauppa-alustan, joka lähtökohtaisesti on niin helppokäyttöinen, että kauppias pystyy itse rakentamaan ja kehittämään verkkokauppaa ilman ulkopuolista ja usein aloittelevalle yrittäjälle kallista tukea. Joskus, kun kauppiaalla ei ole aikaa tai resursseja kehittää verkkokauppaansa itse, voi hän turvautua tarjoamiimme monipuolisiin lisäpalveluihin. Tarjoamme verkkokauppiaalle mm. avaimet käteen -palvelua, design-palveluita, ulkoasun minituunauksia, SEM- ja SEO-palveluita, oikolukua sekä loppuraportteja. Lisäksi räätälöintiä vaativille verkkokaupoille tarjoamme perinteisemmän projektimallin, jossa kauppaan tehdään uusia toiminnallisuuksia tai integrointeja asiakkaan toivomiin tietojärjestelmiin. 

Verkkokaupan jatkuvaa kehittämistä

Kaikki palvelut nivoutuvat monipuoliseen verkkokauppa-alustaan, jota ylläpidämme ja päivitämme jatkuvasti. Seuraamme alati alan kehitystä ja toteutamme uusia toiminnallisuuksia sekä integroimme alustaan uusia palveluita. Tämä alustan kehittäminen on pitkäjänteistä työtä, johon olemme varanneet merkittävän kokoisen kehitystiimin, jossa keskimääräinen kokemus verkkokauppojen eri tekniikoista ylittää kymmenen vuotta. Lisäksi verkkokauppa tarvitsee sopivat laitetilat toimiakseen luotettavasti ja turvallisesti. Markkinoiden parhaat laitetilat takaavat Vilkas-verkkokauppojen jatkuvan ja turvallisen käytön niin kauppiaille kuin myös loppuasiakkaille. 

Verkkokaupat ja verkkokauppiaat tarvitsevat ympärilleen siis paljon muutakin kuin verkkokaupan. Tämän kokonaisuuden avulla haluamme kauppiaiden menestyvän verkossa. Seuraamme Vilkkaan kauppiaiden menestystä verkkokauppaindeksin avulla. Indeksi onkin kasvanut kymmenen vuoden aikana keskimäärin 39 prosentin vuosivauhtia. 

Vilkas verkkokauppiaan kumppanina tarjoaa enemmän kuin vain verkkokaupan. Tervetuloa Vilkas-perheeseen!

Jaa sisältö