Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Marttiini Shop – Laatua Rovaniemeltä maailmalle

Marttiini Shop – Laatua Rovaniemeltä maailmalle

Marttiini Shop tarjoaa laadukkaita puukkoja ja veitsiä sekä teroitusvälineitä yksityis- ja yritysasiakkaille. Marttiinin tuotteissa tyyli ja perinteikkyys yhdistyvät käytännöllisyyteen ja kestävyyteen. Verkkokauppa parantaa tuotteiden saatavuutta ympäri maailmaa.

Maailmankuuluja Marttiini-puukkoja on valmistettu Rovaniemellä jo 85 vuotta. Nykyisin Marttiini Oy on osa kansainvälistä Rapala VMC-konsernia. Marttiini Oy:n verkkokauppa avattiin vuonna 2010. Vilkas Groupin asiakas Marttiini on ollut vuodesta 2012.

Yhteistyö Vilkas Groupin kanssa on ollut Marttiini Oy:n markkinointipäällikkö Sanna Ylikärpän mukaan helppoa ja mukavaa.

“Vilkas Groupilla on osaavaa porukkaa, ja ongelmat ymmärretään heti.”

Järjestelmän toimivuus tärkeää

Verkkokauppa tehtiin aluksi staattisen nettisivuston uusimisen yhteydessä sivuston kylkeen. Kokemus kuitenkin osoitti, että alustan valinta kannattaa tehdä verkkokauppasovellus edellä.

“Verkkokaupan hankintaprosessissa kannattaa käyttää aikaa, jotta järjestelmä on sopiva ja sopivan kokoinen heti alusta. On tärkeintä, että kauppa maksuliikenteineen toimii moitteettomasti", sanoo Ylikärppä.

Verkkokaupan integroiminen yrityksen toiminnanohjausjärjestelmään on seuraava tekninen uudistus. Se vähentää manuaalista työtä ja parantaa logistiikkaa.

Pelkkää hyötyä

Verkkokauppa on Ylikärpän mukaan tuonut lisää myyntiä, joka ei ole jälleenmyyjäverkoston myynnistä pois. Verkkokaupassa tarjolla on koko valikoima, toisin kuin jälleenmyyjillä.

"Alkuun epäilytti, kun mentiin samoille kuluttajamarkkinoille. Kuitenkin verkkokauppa on tärkeä täydentävä tekijä varsinkin ulkomailla, sillä se tuo kaikki tuotteet lähelle asiakasta missä vaan."

Verkkokaupassa tarjoaa asiakkaalle myös lisäpalveluja helposti – esimerkiksi teräkaiverrus on erittäin suosittu.

Kokeileminen kannattaa

Ylikärppä kannustaa kaikkia, joilla on soveltuva tuote ja hyvä brändi, ainakin kokeilemaan verkkokauppaa.

"Verkkokauppa on nykypäivää. Sen avulla saa tavoitettua asiakkaita hirveän paljon laajemmalta kuin muuten."

Jaa sisältö