Kirjanpitopalvelut verkkokauppiaille

Verkkokauppiaat kysyvät säännöllisesti yrityksen kirjanpitoon liittyvistä asioista ja pyytävät suosituksia verkkokauppiaan sielunelämää tuntevista tilitoimistoista. Markkinoilta onkin puuttunut verkkokauppoihin erikoistunut tilipalvelu, joten näimme kauppiaidemme kannalta hyödylliseksi olla mukana kehittämässä sellaista. Tämän takia Vilkas Group Oy on ollut aktiivisena osapuolena perustamassa Verkkokauppatilit-tilitoimistoa, jonka tavoitteena on tarjota verkkokauppiaille suunnattuja kirjanpitopalveluita ja tukea asiakkaidemme verkkokauppojen menestystä niiden elinkaaren eri vaiheissa. “Tilitoimistossa on asiakkaana nyt noin kymmenen verkkokauppiasta eri toimialoilta, joten se on saanut lentävän lähdön”, iloitsee Vilkkaan toimitusjohtaja Markku Korkiakoski tilitoimiston hyvästä vastaanotosta.

Verkkokauppatilien asiakaslupaukset ovat:

  • Yrittäjälähtöinen ajattelu
  • Ymmärtää verkkokauppiaan kieltä
  • Modernit työkalut
  • Tehokkaat prosessit ja automaatio

Verkkokauppatilien pääkirjanpitäjänä toimii Niina Kilponen, jolla on kokemusta erilaisista verkkokaupoista jo yli kymmenen vuoden ajalta. “Verkkokaupan kirjanpito edellyttää kirjanpitäjältä sähköisten työkalujen sujuvaa käyttöä. Verkkokaupan kirjanpidon hoitaminen edellyttää myös kirjanpitäjältä taitoa kysyä ja ymmärtää verkkokaupan taustalla toimivat hallintoasiat, kuten eri maksutavat, varasto ja tilausten käsittely. Kirjanpitäjä voi myös auttaa verkkokaupan taustahallinnassa neuvomalla tuotteiden oikeat hinnoittelu- ja alv-käytännöt, jotta raportointi on mahdollisimman sujuvaa kirjanpidon tehokasta hoitamista varten. 

Lisäksi verkkokauppiaat odottavat kirjanpitäjältä henkilökohtaista palvelua sekä aktiivista vuorovaikutusta”, linjaa Niina Kilponen uuden tilipalvelun toimintaperiaatteista.

Mikäli haluat ulkoistaa kirjanpidon osaaviin käsiin, niin tässä on siihen erinomainen palvelu. Verkkokauppatilit tarjoaa Vilkkaan verkkokauppiaille ilmaisen avausmaksun (norm. 95 €) sähköiseen taloushallinto-ohjelma Finagoon.

Lue lisää Verkkokauppatilit.fi-tilipalvelusta täältä. >> 

Jaa sisältö