Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Farabi haluaa kamppailuvarusteiden ykköseksi Skandinaviassa

Farabi haluaa kamppailuvarusteiden ykköseksi Skandinaviassa

Farabi Skandinavia

Ab Aither Oy toimii verkossa kahdella eri verkkokaupalla. Kaupat toimivat osoitteissa www.farabiscandinavia.com ja www.tukkumyymala.fi. Yritys tuo Farabi Scandinavia -kauppaan kamppailu- ja fitnessvarusteita yksinoikeudella koko Pohjoismaihin.

Toimitusjohtaja Henrik Ås:n mukaan heillä on ollut molemmat verkkokaupat toiminnassa noin 2 vuotta ja Vilkkaalle he ovat siirtäneet kauppansa asteittain kesän 2015 aikana.

Verkkokauppa on kehittynyt todella hyvin. Mitään yön yli räjähtävää myyntiä emme ole odottaneetkaan tapahtuvan mutta tasaisesti on sekä asiakasmäärät että myynnit nousseet. Tie on aina pitkä kun aloittaa uuden toiminnan ja varsinkin kun tuo uuden brändin markkinoille mutta teimme alusta asti selväksi, että tavoite on, että 5 vuoden sisällä sekä verkkokauppamme että brändimme on tunnettuja.

Verkkokauppa on ollut todella tärkeä työkalu liiketoiminnan kehittämisessä. Vaikka suurin osa meidän liikevaihdosta ei vielä tule verkkokaupan kautta on se tavoite mihin pyrimme.

Me tarjoamme brändin lupauksen mukaisesti laadukasta tavaraa kilpailukykyiseen hintaan. Sen lisäksi olemme alusta asti panostaneet todella paljon asiakaspalveluun, joka tarkoittaa, että me vastaamme aina sähköposteihin mahdollisimman pian ja toimitamme aina tilaukset saman päivän aikan mikäli se on vuorokauden aikaan nähden mahdollista.

Jatkuvaa uuden oppimista

Me kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja olemme ensimmäisen kahden vuoden aikana oppineet todella paljon mitä tarkoittaa olla verkkokauppias. Joten olemme määrätietoisia siitä, mitä haluamme seuraavalta kahdelta vuodelta. Molemmat verkkokauppamme saivat aivan uudet ulkoasut ja päivitykset alle vuosi sitten kun siirsimme kaupat Vilkkaalle, mutta päivityksiä tehdään koko ajan ja kehitetään sivustoa asiakasystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi.

Haasteet ovat varmaan samat kuin jokainen verkkokauppias on saanut todeta. Miten saada laadukasta liikennettä sivuilleen ja miten saada liikenne konversioksi. Se on jatkuvaa opiskelua ja vie todella paljon aikaa mutta pikku hiljaa sitä pääsee eteenpäin.

Henrik ÅsYhteistyö Vilkas Groupin kanssa on ollut aivan loistavaa. Verkkokauppapohja on todella helppo käyttää moneen muuhun ohjelmistoon verrattuna ja asiakaspalvelusta saa aina nopeasti apua ongelmiinsa. Vaikka puhelimitse ei aina pääse läpi niin sähköposti toimii hyvin ja ohjeet ovat olleet todella selkeät kun on kysynyt jotain. Vaihdettuamme Vilkkaan palveluihin olemme olleet niin tyytyväisiä että emme tule enää vaihtamaan pois, vaan tulemme vain jossain vaiheessa päivittämään kaikki kauppamme enterprise-tasolle.

Jaa sisältö