Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » Esittelyssä uusi Klarna Checkout rajapinta

Esittelyssä uusi Klarna Checkout rajapinta

Vilkas ja Klarna ovat tehneet uudenlaisen yhteistyösopimuksen, jonka tuloksena Vilkkaan verkkokauppiaat saavat Klarna Checkout -maksutavan käyttöönsä ennennäkemättömän helposti ja edullisesti. Maksutavan uudistuksen yhteydessä myös asiakkaan maksuprosessi tehtiin erittäin helpoksi ja selkeäksi ja koko tilausprosessi mahtuu yhdelle sivulle.

Klarna Checkout sisältyy nyt kaikkiin uusiin Vilkaan verkkokauppoihin (Starter, Mini, Active ja Pro). Verkkokaupan kokeiluversion avauksessa verkkokauppaan luodaan myös kokeiluversio Klarna Checkout -maksutavasta. Kun verkkokauppa aktivoidaan, aktivoituu myös maksutapa. Kun Klarna on vahvistanut maksutavan käyttöönoton, voidaan tilausten vastaanottaminen Klarna Checkoutilla aloittaa.

Edullinen hinnoittelu

Klarna tarjoaa nyt Vilkkaan asiakkaille houkuttelevan ja läpinäkyvän hinnoittelumallin. Maksutavasta ei tule lainkaan kiinteitä kuukausimaksuja, vaan ainoastaan provisio tapahtuneesta myynnistä.

Klarnan veloittama myyntiprovisio vaihtelee kaupan tason ja asiakkaan maan mukaan seuraavasti:

  Starter Mini Active Pro
Suomi 3,49% 2,99% 2,99% 2,49%
Ruotsi 3.99% 3.99% 2.99% 2.95%
Norja 3.99% 3.99% 3.99% 2.95%
Saksa 3.99% 3.99% 3.99% 3.49%
Itävalta 3.99% 3.99% 3.99% 3.49%

Mobiilikauppaan täydellisesti sopiva maksutapa

Klarna Checkoutin uusi tilausprosessi on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi asiakkaalle. Se toimii helposti myös mobiililaitteen ruudulla, kun maksaminen onnistuu ilman  pitkien lomakkeiden täyttämistä ja verkkopankkien tunnusten etsimistä.

Välineet kansainväliseen verkkokauppaan

Uuden Klarna Checkoutin avulla voit myydä viiteen maahan (Suomi, Ruotsi, Norja, Saksa, Itävalta) asiakkaan omalla valuutalla ja asiakkaalle sopivilla paikallisilla maksutavoilla. Maksuprosessi on erittäin helppokäyttöinen myös ulkomaankaupassa ja asiakkaalle näytetään vain kunkin maan maksutavat kerrallaan.

Toimitukseen mahdolliset maat voit edelleen valita kaupan ylläpidosta. Jos haluat myydä muihin maihin kuin niihin, joissa Klarna Checkout toimii, voit valita näitä maita varten rinnalle jonkun muun maksutavan.

Tarjolla myös vanhoille Vilkkaan asiakkaille

Jos sinulla on ollut vanha Klarna-lasku tai Klarna-osamaksu maksutapa käytössä, voit päivittää vanhan sopimuksen kauppasi ylläpidossa. Jos sinulla ei ole ollut Klarnan palvelua aiemmin, saat sen helposti käyttöön kaupan ylläpidossa Asetukset > Maksu -sivulla:

Klarna Checkoutin aktivointi verkkokauppaan

Lue lisää

Jaa sisältö