Etusivu » Vilkas Group Oy » Ajankohtaista » eCommerce Day 2019 sukeltaa verkkokaupan markkinoinnin ja asiakaskokemuksen saloihin

eCommerce Day 2019 sukeltaa verkkokaupan markkinoinnin ja asiakaskokemuksen saloihin

seminaariyleisö

eCommerce Day, Vilkkaan, OP:n ja Matkahuollon yhdessä järjestämä verkkokauppaseminaaripäivä tulee taas! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään keskiviikkona 25.9., ja se kerää yhteen verkkokaupan vaikuttajia aina kauppiaista ja kumppaneista tutkijoihin ja muihin asiantuntijoihin. Viime vuoden eCommerce Day saavutti suuren suosion, ja lipunmyynnin ripeydestä päätellen yhä kasvavaa suosiota voi odottaa tämänkin syksyn tapahtumalta.

Suomessa korkealaatuisia ja silti edullisia verkkokauppa-alan koko päivän tapahtumia on vähän. Järjestävät tahot haluavat auttaa ja jakaa uusinta tietoa verkkokauppiaille, sillä kilpailu kovenee jatkuvasti, ja ilman kehitystä ja pelkästään paikallaan pysymällä kilpailussa on vaikea pysyä mukana.

Päivän aikana kuullaan puheenvuoroja yhdeksältä verkkokaupan eri alojen asiantuntijalta. Esityksissä pohditaan mm. asiakaskokemusta ja markkinointia useasta eri näkökulmasta. Kuulemme myös maksamisen muutoksista ja tuoreesta tutkimuksesta kuluttajakäyttäytymiseen liittyen. Pääsemme lisäksi kurkistamaan tapaukseen, jossa verkkokauppa lopetti kokonaan kertakäyttöpakkausten käytön.

Viime vuoden kävijäkyselyyn vastanneista 96 prosenttia kertoi seminaaripäivän olleen käytetyn ajan ja rahan arvoinen. Samaten 96 prosenttia sanoi osallistuvansa tapahtumaan mielellään seuraavanakin vuonna. Varaustilanteesta päätellen kyselyyn vastanneet olivat varsin rehellisiä. Paikat täyttyvät kovaa vauhtia ja näyttää siltä, että puhujat pääsevät esiintymään täydelle salille. Liput ovat tilattavissa osoitteessa Commerceday.fi niin kauan kuin paikkoja on vapaana.

eCommerce Day 2019 järjestetään Helsingin Vallilassa OP:n pääkonttorin näkemisen arvoisissa tiloissa. Suosittelemme saapumaan tilaisuuteen julkisilla kulkuvälineillä. Kävelymatkan päähän pääsee niin linja-autolla, junalla kuin raitiovaunullakin. Myös polkupyörällä saapuminen on näppärää lähistöllä asuville. Omalla autolla saapumista suunnittelevien kannattaa huomioida, että pysäköintimahdollisuudet alueella ovat rajalliset.

Tapahtuman puhujat:

  • Jonne Hellgren, RePack ja Mika Martikainen, Makia Clothing
  • Mikko Hänninen, Aalto-yliopisto
  • Suvi Johansson, Differo
  • Markku Korkiakoski, Vilkas
  • Perttu Kröger, OP
  • Susanna Kämäräinen, Stockmann
  • Juho Laatikainen, Sanoma Digital
  • Jari Perko, ASML
  • Juha-Pekka Pirvola, Matkahuolto

Osta liput tapahtumaan: Commerceday.fi

Jaa sisältö