Etusivu » Vilkas Go (old)

Vilkas Go (old)

PARHAAT ASIANTUNTIJAT RÄÄTÄLÖIVÄT VERKKOKAUPPASI TOIVEIDESI MUKAISESTI

Vilkas Group Oy on suomen johtava verkkokaupparatkaisujen toimittaja. Vilkkaaseen luottaa jo 1 700 eri kokoista yritystä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Toimimme verkkokauppa-asiantuntijoina asiakkaan verkkokauppaprojektissa ja vastaamme verkkokaupan toteutuksesta yhdessä Vilkkaan 20 hengen asiantuntijatiimin kanssa. 

Asiantuntijamme vastaavat verkkokaupan kehitystoimenpiteistä yhdessä kauppiaan kanssa. Vilkas Go -asiantuntijat huolehtivat, että verkkokauppa täyttää sille asetetut odotukset aina turvallisesti ja luotettavasti, ilman ylimääräisiä kuluja. Asiantuntijamme on mukana verkkokaupan elinkaaren kaikissa eri vaiheissa. Tarvitset sitten apua verkkokaupan käytössä tai uusissa ominaisuuksista. Tarjoamme myös työkalut verkkokaupan markkinointiin ja analytiikkaan ja tulkitsemme yhdessä asiakkaiden kanssa tuloksia, joita hyödynnetään verkkokaupan jatkokehityksessä.

Olemme toteuttaneet vuodesta 1998 lähtien yli 200 erilaista räätälöityä verkkokaupparatkaisua. Tämän hetken ehkä tunnetuimpia Go-asiakkaitamme ovat mm. Puuilo, Marttiini, Hanakat, Tulikivi, Autoliitto, Weiste, Yliopiston verkkoapteekki ja Apteekkituotteet

>> Lue lisää Vilkas Go -asiakkaiden tarinoita

RÄÄTÄLÖITY VERKKOKAUPPA ASIAKKAAN YKSILÖLLISIIN TARPEISIIN

Ymmärrämme kauppiaiden ja loppuasiakkaiden erilaisia tarpeita ja pystymme vastaamaan näihin tarpeisiin. Vilkas Go on tehty kauppiaille, jotka odottavat verkkokaupalta enemmän kuin perinteiset vakioidut verkkokaupparatkaisut pystyvät tarjoamaan. Vilkas Go on verkkokaupparatkaisu, jota voidaan jatkuvasti räätälöidä asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen:

 • Nopeutta, luotettavuutta ja turvallisuutta
 • Räätälöityjä toiminnallisuuksia, joilla erottaudut kilpailijoista
 • Räätälöity, yrityksen brändin mukainen ulkoasu
 • Integraatioita omiin ja kolmansien osapuolten tietojärjestelmiin, kuten ERP, POS, CRM ja PIM
 • Rajattomasti kävijöitä ja tuotteita
 • Multistore-toiminnallisuudet
 • B2C- ja B2B-myynti
 • Globaalia kaupankäyntiä
 • Monipuoliset markkinointityökalut ja -palvelut
 • Nimetty Vilkkaan asiakkuusvastaava ja tukipalvelut

RAJOITTAMATTOMAT LAAJENTUMISMAHDOLLISUUDET

Vilkkaan asiantuntijat huolehtivat siitä, että verkkokaupan teknologia ei astu menestyksesi eteen. Sen sijaan Vilkas Go -palvelu tukee menestyvän liiketoiminnan jatkuvaa kehittämistä ja tarjoaa käyttöösi juuri sellaisen palvelun, jonka sinä haluat ja jollaista asiakkaasi käyttää mielellään. Saat kattavan paketin valmiiksi mietittyjä ominaisuuksia mutta samalla vapaat kädet laajentaa ja muokata verkkokauppaasi juuri haluamaasi suuntaan. Oli kyse sitten yrityskohtaisista integraatiotarpeista varaston, toiminnanohjauksen tai taloushallinnon kanssa, monimutkaisista tuotekonfiguraattoreista, markkinoinnin työkaluista tai mainostoimiston suunnitteleman visuaalisen ilmeen tarkasta toteuttamisesta, Vilkas Golla se onnistuu.

Lue lisää Vilkas Gossa käytössä olevista tekniikoista >>

RÄÄTÄLÖIDYN VERKKOKAUPAN TOTEUTUS

Vilkas Go -toteutus tehdään ketteränä projektina, jossa asiakkaan tehtävä on määritellä yhdessä Vilkkaan asiantuntijoiden kanssa verkkokaupan tavoitteet ja tarpeet, jotta hankkeesta syntyy yhtenäinen visio eri osapuolten välille.

 1. Projekti käynnistyy nykytilan ja tarpeiden kartoituksella sekä verkkokaupan kevyellä määrittelyllä. Tällä varmistetaan, että kaikilla osapuolilla on yhteinen näkemys tavoitteista ja toiminnoista, joilla verkkokauppa tulee loppuasiakasta palvelemaan, sekä siitä, miten verkkokauppa integroituu asiakkaan olemassa oleviin prosesseihin.
 2. Tämän jälkeen käynnistämme Vilkkaalla verkkokaupan toteutuksen ja sen testauksen. 
 3. Käyttöönotto suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja varmistamme, että lanseeraus sujuu kitkattomasti. Verkkokaupan lanseerauksen aikana autamme kauppiasta kohdistamaan markkinointia oikeisiin kanaviin sekä varmistamme, että yhdessä sovitut liiketoimintatavoitteet täyttyvät ja niitä mitataan oikeilla luvuilla. 
 4. Käyttöönoton jälkeen aloitamme yhdessä verkkokaupan kehittämisen ja tunnistamme mahdolliset kehityskohdat, joita korjataan yhdessä ketterää projektimallia hyödyntäen. Tuemme verkkokauppaa koko sen elinkaaren ajan kauppiaan haluamalla tavalla ja haluamme yhdessä kauppiaan kanssa rakentaa menestyvän verkkokaupan. 

Haluaisitko lisää tietoa Vilkas Go
-ratkaisuista?

Harkitsetko eri verkkokaupparatkaisuja tai haluat vaihtaa nykyisen verkkokauppa-alustan uuteen? Autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, jotta teet parhaan ratkaisun pitkällä aikavälillä. Pitkän ja monipuolisen kokemuksen ansiosta me haastamme, kyseenalaistamme, ideoimme, innovoimme ja ehdotamme erilaisia ratkaisuja. Lue Vilkas Go -kauppiaiden kokemuksia täältä.

Ole yhteydessä Vilkkaan asiantuntijoihin, niin jutellaan lisää. 

Vilkas Go -asiantuntijat:

Mirjami Petro-Uotila
Puh. 050 5055 200

Timo Korvenoja
Puh. 050 65 013

Markku Korkiakoski
Puh. 0400 434 244

Email: etunimi@vilkas.fi

Jaa sisältö