Untitled design-5-1-1
Vilkas Akatemia kouluttaa

Syksyn 2022 webinaarit

Kasvata kauppaasi ja kehity verkkokauppiaana kanssamme. Olit sitten Vilkas-kauppias tai verkkokauppa-alustasi on joku muu, tapahtumamme ovat avoimia kaikille kehittymishalukkaille verkkokauppiaille.

Koulutamme monipuolisesti aina verkkokaupan teknisestä perustamisesta kaupan liiketoiminnan kehittämiseen saakka. Ja kaikkea siltä väliltä. Yhdessä kohti tavoitteita ja niiden yli.

Webinaarimme järjestetään pääsääntöisesti verkon kautta, joten tule mukaan ja ilmoittaudu yhteen tai vaikka kaikkiin. Webinaarit ovat maksuttomia.

IG_Toimistoremppa

torstaina 29.9. klo 13-14
Webinaari: Asiantuntijana Tribetail - lisää liikennettä verkkokauppaasi

Miten teet myyntiä verkkokaupallasi? Webinaarissa opit parhaimmat ja kustannustehokkaimmat kanavat verkkokauppasi myyntilukujen nostoon. Valmistaudu loppuvuoden suosittuun kauppasesonkiin varmistamalla nettinäkyvyytesi Tribetailin Growth Hacking spesialistin vinkkien avulla.


torstaina 20.10. klo 13-14

Webinaari: Matkahuolto ja asiakaspalvelun uudet tuulet

Matkahuollon asiakaspalvelupäällikkö Tiina Åkerlund kertoo meille muun muassa, mitä asiakkaat odottavat nykyään verkkokaupan asiakaspalvelulta ja mitä uusia muotoja on tulossa. Åkerlund on ollut pitkään matkahuollon kyydissä, jota ajaa eteenpäin kolmen A:n eli asiakaspalvelun, asiakastyytyväisyyden ja asiakaskokemuksen kehittäminen.


torstaina 10.11. klo 13-14
Webinaari: Suomalaisen Työn Liitto, valitse työtä Suomeen – suomalaisuudesta kilpailuetua

Suomalaisen Työn Liiton tutkimuspäällikkö Jokke Eljala kertoo meille dataan pohjautuen eri ostajaryhmien ostopäätöksiin vaikuttavista tekijöistä. Puheenvuorossa painottuvat B2B ja kuluttajakäyttäytyminen.

Projektipäällikkö Merja Mantilan puheenvuorossa kuulemme Osta työtä Suomeen päivästä – mitä, missä, milloin? Merja kertoo, miten voit tuoda kotimaisuutta esiin yhteisenä teemapäivänä ja otat siitä kaiken hyödyn irti.


tulossa
Webinaari: Videoly

Miten voit hyödyntää tuotevideoita, rikastaa sivujesi sisältöjä sekä lisätä myyntiä tuotevideoiden avulla?

vilkas-verkkokauppa-2286 (2)

Menneitä webinaarejamme maistiaisiksi

Webinaaritallenne
Webinaari: Verkkokaupan perustamisen parhaat käytänteet

Mitenköhän siitä omasta verkkokaupasta saisi mahdollisimman hyvän? Tuotteiden ja sisällön tekeminen on Vilkas Now verkkokaupassa tehty helpoksi ja suoraviivaikseksi eikä sivuston rakenteita tai toimintaa tarvitse kauppaa rakentaessa miettiä, mutta silti löytyy asioita, mitä kannattaa ottaa huomioon jo heti alusta lähtien kun verkkokauppaa alkaa rakentamaan, jotta hallitset kauppaasi tehokkaasti ja vaikutat myyntiisi positiivisesti.

Webinaaritallenne
Webinaari: Custobar, miksi monikanavainen myynti on tärkeää?

Aloitteleva verkkokauppias? Tutustu tukisivuihimme ja tule mestariksi Vilkas Now -verkkokaupiaana. 

Opi lisää

Kehitätkö verkkokauppaasi? Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään eteenpäin.

Ota yhteyttä