Verkkokauppa nyt -50 % sekä uusi teema asennettuna 0 €

1. Verkkokaupat puoleen hintaan

Nyt saat verkkokaupan vuodeksi puoleen hintaan, kun aktivoit kaupan maksulliseksi viimeistään 30.9.2018. Etu koskee uusia Starter-, Mini-, Active- ja Pro-verkkokauppoja 12 kuukauden tai 24 kuukauden sopimuksella. Ensimmäisen vuoden jälkeen palvelusta veloitetaan hinnaston mukainen normaalihinta, ja voit valita haluamasi sopimuskauden (1, 6, 12 tai 24 kk:n sopimusjakso).

 

2. Responsiivisen ulkoasuteeman asennus veloituksetta

Kokeilukaupassa on automaattisesti responsiivinen ulkoasuteema käytössä. Voit muokata tätä ulkoasuteemaa kaupan taustahallinnasta kohdasta Ulkoasu > Ulkoasun yksityiskohtainen muokkaus. 

Vilkas on suunnitellut myös muita responsiivisia teemoja, joista voit valita haluamasi, ja asentaa teeman itse kauppaasi tukisivujemme ohjeita seuraamalla. Kampanjamme mukaisesti voimme myös lisätä valitsemasi ulkoasuteeman kauppaasi puolestasi. Ulkoasun muokkaaminen yrityksen ilmeen mukaiseksi ei sisälly tarjoukseen, ainoastaan teeman lisääminen. Tästä voit katsoa ohjeita ulkoasun muokkaukseen tai halutessasi voit tilata teeman muokkauksen yrityksen ilmeen mukaiseksi hintaan 295 € (myynti@vilkas.fi), oman ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen hintaan 1500 € (myynti@vilkas.fi) tai haluamasi minituunaukset.

Noudata näitä ohjeita saadaksesi kampanjaedun käyttöösi:

  1. Kirjaudu kauppasi taustahallintaan
  2. Valitse ylävalikosta "Ohje > Tukikysymykset"
  3. Kirjoita viestikenttään, minkä teeman teemakaupasta haluat meidän asentavan kauppaasi
  4. Paina "Lähetä"

Huom! Älä ota ruksia pois kohdasta "Sallin että kauppaan aktivoidaan automaattisesti huoltokäyttö tukihenkilöstölle". Jos ruksi on poistettu, emme pääse kauppasi taustahallintaan lisäämään uutta teemaa.

 

Vilkas on aina apunasi!

Jaa sisältö