Vaihtoehdot Prinetin korvaamiseen

Starter Yes
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes
Posti Prinetin rajapintaan tehty integraatio on poistumassa. Postin antaman viimeisimmän tiedon mukaan Prinetin rajapinnat lakkaavat toimimasta 31.5.2018. lähde: https://www.posti.fi/yritysasiakkaat/apu-ja-tuki/ohjeet/pakettien-ja-rahdin-lahetysohjeet/kuljetuspalveluiden-osoitekortit.html

 

Mitä tarkoittaa se, että Postin Prinetin rajapinnat lakkaavat toimimasta?
- Jos kaupassa on käytössä Prinetin integraatio kohdasta Asetukset > Posti Prinetin asetukset, niin kaupan tilauksille voi suoraan kaupasta hakea pakettikortit kaupan tilauksille. Kun Posti sulkee Prinetin rajapinnat, niin tilauksille ei enää saa haettua pakettilappuja Prinetin kautta.

Vaihtoehtona on siirtyä käyttämään integraatiota Postin uuteen SmartShip järjestelmään tai ottaa vastaavat palvelut muuta kautta. 

 

Vaihtoehtoja Prinetin tilalle

  

Posti SmartShip
Posti SmartShip on Unifaunin järjestelmässä pyörivä Postin oma tilauskanava. Se on Postin korvaava palvelu Posti Prinetille. Tarkemmin tietoa palvelusta löytyy Postin sivuilta https://www.posti.fi/yritysasiakkaat/.

Täältä löytyy meidän tukisivu Posti SmartShipin integraatioon: https://www.vilkas.fi/tuki/posti-smartship

 

Pakettikauppa
Pakettikauppa on yksi uudemmista logistiikkapalveluista, joiden kautta saa yhdellä sopimuksella useamman logistiikkayrityksen palvelut käyttöön. Verkkokaupasta löytyy integraatio Pakettikauppaan ja heidän kauttaan saa esim. Postin pakettipalveluita käyttöön. Pakettikaupalla on omat volyymisopimukset neuvoteltuna Postille, joilla saa Postin listahintoja halvemmalla pakettien toimituksen. Tarkemmin Pakettikaupasta palveluna löytyy heidän sivuiltaan: https://www.pakettikauppa.fi/.

Täällä meidän tukisivu Pakettikaupan integraatioon: https://www.vilkas.fi/tuki/pakettikauppa

 

Shipfunk
Shipfunk on myös yksi uudemmista logistiikkapalveluista, joiden kautta saa yhdellä sopimuksella useamman logistiikkayrityksen palvelut käyttöön. Vilkkaan verkkokaupoista löytyy integraatio Shipfunkkiin ja heidän kauttaa saa esim. Postin pakettipalveluita käyttöön. Shipfunkilla on omat volyymisopimukset neuvoteltuna Postille, joilla saa Postin listahintoja halvemmalla pakettien toimituksen. Tarkemmat tiedot Shipfunkin palvelusta löydät heidän omilta sivuiltaan: https://www.shipfunk.com

Täällä meidän tukisivu Shipfunkin integraatioon: https://www.vilkas.fi/tuki/shipfunk

 

 

Jaa sisältö