Tuotearviot

Starter No
Mini Yes
Active Yes
Pro Yes

Tuotearviot ja tuotearvostelut ovat hyvä tapa vahvistaa asiakkaan ostopäätöstä. Tuotearvioinnit, joissa ostajat kuvaavat kokemuksiaan tuotteista, ovat erittäin hyödyllisiä potentiaalisille asiakkaille. Jos annat asiakkaille mahdollisuuden julkisesti arvioida tuotteita verkkokaupassasi, voit monissa tapauksissa parantaa verkkokaupan myyntiä. 

 

Tuotearvioiden käyttöönotto

Kaupan hallinnassa kohdassa Tuotteet > Tuotearviot > Asetukset voit ottaa kaupassa tuotearviot käyttöön. Normaalisti tuotearviot kannattaa näyttää asiakkaille välittömästi, mutta niitä kannattaa seurata ja tarvittaessa siivota pois kirjoituksia, joissa ei arvioida kyseistä tuotetta. Voit myös lähettää tuotearvioinnista pyynnön asiakkaille automaattisesti tietyn ajan jälkeen tilauksesta. 

 

Tuotearvioiden käyttö kaupan asiakaspuolella

Kun Tuotearviot ovat kaupassasi käytössä, niin ne näkyvät selkeimmin tuotesivulla, jossa normaalilla tuotesivun asettelulla ne näkyvät kuvaustekstin rinnalla omalla välilehdellään. Tuotearvioiden tähdet ja linkki tuotearvioihin näkyy tuotteen nimen alla hintalaatikon yläpuolella. Asiakkaat voivat kirjoittaa oman arvostelunsta "Kirjoita oma arviosti" -linkistä.

 

He voivat antaa luokituksen yhdestä viiteen tähdestä ja kuvailla kokemuksiaan tuotteen tarkastelusta. Kun asiakkaat antavat tuotearvion, pyydetään heitä myös jättämään nimi ja sähköpostiosoite. Asiakas voi valita haluaako julkaista nimensä vai tuleeko arvio nimettömänä. Asiakkaan sähköpostia ei koskaan julkaista, vaan ne näkyy vain kauppiaalle arvostelun yhteydessä kaupan hallinnassa.

 

 

 

Luokitukset näkyvät hakutuloksissa ja hakusuodattimissa. Näin asiakkaat saavat kätevästi yleiskuvan siitä, miten muut asiakkaat ovat arvioineet kaupan tuotteita. Tuotearvioinneilla on myös rooli hakusuodattimessa: kun suodattimen haku on aktivoitu kaupassasi, asiakkaasi voivat käyttää arvioita hakusuodattimena. Esimerkiksi hakujen aikana asiakkaat voivat määrittää, että näytetään vain ne tuotteet, joiden luokitus on keskimäärin vähintään neljästä viiteen tähteen.

 

 

 

Tuotearvioinnit verkkokaupan hallinnassa

Verkkokaupan hallinnassa kohdassa Tuotteet > Tuotearviot näkyy kaupassa kirjoitetut tuotearviot. Tästä pääsee yhdellä silmäyksellä näkemään kaupan tuotearviot ja tarvittaessa poistamaan niitä. Jos tuotearvioiden asetuksissa on määritelty, että tuotearviot eivät tule näkyviin heti, niin täältä saa asetettua asiakkaiden kirjoittamat uudet tuotearviot näkyviin verkkokaupan asiakaspuolella.

 

 

Tuotearvioiden hyödyt 

Kattavampaa kuvausta tuotearvioista ja niiden hyödyistä löydyy meidän blogista osoitteessa: http://www.myyverkossa.fi/2018/01/tuotearvio-hyodyt.html

 

Hakusanat: tuotearvostelut, tuotearvioinnit, arvostelut, tähdet, pisteytys, tuotereview, review

Jaa sisältö