Teema: Vilkas North

Pro Yes

Vilkas North on responsiivinen teema verkkokaupalle, joka on asennettavissa verkkokaupan ylläpidosta. North-teemaa voidaan muokata muita teemoja vapaammin joissa on oletettu tiettyjä asettelumalleja. North on hillitty ja rauhallinen teema johon voit lisätä väriä ja ilmettä omilla bannereilla ja tuotekuvilla.

Vilkas North teema

Mobiilinäkymä ja valikko

Vilkas North mobiilinäkymäTuoteryhmävalikko avattuna

Vilkas North -teema on helppo asentaa verkkokaupan ylläpidosta Ulkoasu > Omat teemat -sivun alalaidasta valitsemalla "Lisää uusi teema"

Teeman lisääminen

Teeman valinta

Kun teema on asennettu, sitä voidaan muokata taustalla "Ulkoasun yksityiskohtainen muokkaus" toiminnolla. Voit muuttaa värejä, taustakuvia ja luoda uusia sivuelementtejä. Huomaa, että muokkauksessa asettelu saattaa poiketa hieman siitä, miltä se tulee näyttämään asiakaspuolella. Kannattaa siis tarkistaa lopputulos esikatselupainikkeella.

Jos kauppaan on lisätty edellisen teeman aikana CSS- tai Java script -koodia, ne voivat vaikuttaa uuden teeman toimintaan. Tarkista Asetukset > Yleiset asetukset > Lisäasetukset -sivun kenttä "HTML-koodin Head-alue" ja poista tarvittaessa tarpeeton koodi. Vanha muotoilukoodi voidaan myös siirtää vanhan teeman alle HTML-elementtiin ulkoasun yksityiskohtaisessa muokkauksessa, jolloin se säilyy tallessa eikä haittaa uuden teeman toimintaa.

Demo

Teeman asennus ja muokkaus palveluna

Jos teeman käyttöönottaminen tuntuu liian hankalalta tai se tuntuu vievän ajallisesti liikaa aikaa, niin meiltä on mahdollista myös ostaa teeman asennuspalvelu 295€ hintaan (alv 0). Palvelu kattaa teeman asentamisen, logojen ja haluttujen värien asentamisen paikoilleen ja mahdollisen tarvittavan pienen hienosäädön. Isommat teeman jatkomuokkaukset eivät kuulu teeman asentamisen palveluun ja tällaisista tarvitsee sopia sitten erikseen tarkemmin.