Voinko tehdä maakohtaisia toimitustapoja? | Vilkas tuki

Pro

Voit tehdä maakohtaisia toimitustapoja "Alueet" toiminnon avulla. Voit määrittää toimitusalueita (esim. pohjoismaat, EU-maat, EU:n ulkopuoliset maat) ja liittää toimitustapoja toimimaan pelkästään näillä alueilla.

Määritä alueet ja liitä maat alueisiin

Luo ensin alueet Asetukset > Maa-asetukset > Alueet -sivulla. Anna alueelle nimi, esim. EU ja tallenna. Klikkaa luomasi alue auki ja valitse maat, jotka kuuluvat tähän alueeseen ja tallenna.

Liitä toimitustapa alueisiin

Tämän jälkeen avaa toimitustapa, jota käytetään luodun alueen maihin toimitettaessa Asetukset > Toimitus- ja maksutavat -sivulta. Jos et ole vielä luonut toimitustapaa, voit luoda sen tässä vaiheessa. Valitse toimitustavan tiedoissa "Salli seuraavien toimitusosoitteiden käyttö" luomasi alue ja tallenna. Tämän jälkeen kyseinen toimitustapa on valittavissa vain jos asiakas valitsee toimitusosoitteen maaksi jonkun alueeseen kuuluvan maan.

Huomioi, että maa pitää olla osoitetiedoissa valittavana kenttänä, se lisätään näkyviin Asetukset > Ostoskorin asetukset > Rekisteröityminen -sivulla. Uusia maita valittaviksi voi lisätä Asetukset > Maa-asetukset > Maat -sivulla.