Miten teen sähköpostilomakkeita | Vilkas tuki

Pro

Kauppaan voi lisätä uuden sisältösivun tyypillä "lomake". Sillä voi luoda yhteydenottolomakkeita, palautelomakkeita ja muita kyselyjä. Kohdassa Sisältö/Tuoteryhmät > Lomakenäkymä tällainen voi olla mahdollisesti jo lisättynä kauppaan. Sellaisen voi luoda uuden listan alimmalle riville antamalle sille nimen, valitsemalla tyypiksi lomakkeen ja tallentamalle. Sen jälkeen sivun nimeä napsauttamalla sen asetuksiin.

Asetuksissa voi muuttaa sen nimeä ja antaa sille lyhyen URL-osoitteen. Välilehdellä "Lomakekentät" voi lisätä ja muokata lomakesivulla olevia kenttiä.

Lomaketta voi muokata myös kohdan Sisältö/Tuoteryhmät > Sisällön esikatselu kautta. Täällä voi myös lisätä uusia kenttiä, muokata tekstiä ja esim. raahata kenttiä eri järjestykseen.

Lomakekenttiä lisätessä täytyy valita minkätyyppinen kenttä halutaan ja minkälaisia asioita sillä kysytään.

Ulkoasun yksityiskohtaisessa muokkauksessa voi sitten luoda normaalisti "Linkki" elementin lomakkeeseen tai voi tehdä esim. sisältötekstiin linkin sivulle. "Linkki" tyyppinen elementti löytyy aihealueesta "Käyttäjän määrittelemät sivuelementit". Voi myös lisätä Teksti(HTML)-elementin ja siihen kirjoittaa enemmän tekstiä tai vaikka lisätä kuvan ja sitten lisätä linkin siitä lomakesivulle.