Lemonsoft | Vilkas tuki

Kirjoittanut Vilkas tuki | Sep 8, 2019 9:00:00 PM
Tämä on poistuva ominaisuus ja sitä ei suositella ottamaan käyttöön uusissa kaupoissa.

Lemonsoft integraatiolla saat yhdistettyä verkkokaupan Lemonsoft ERP järjestelmään.

Lemosoft integraatiosta löytyy seuraavat asetukset.

• Integration active - Tällä asetuksella saat määriteltyä onko integraatio päällä vai ei.
  • Send orders when they are created - Tällä asetuksella saat valittua siirtyvätkö tilaukset automaattisesti kun ne luodaan kauppaan.
  • Send orders when they are paid - Tällä asetuksella voit valita siirtyyk ötilaukset, kun ne merkitään maksetuksi.
  • Fetch price in realtime in basket - Voit valita tarkistetaanko verkkokaupassa hinta ostoskorissa ja päivitetään automaattisesti.
  • Fetch stock in realtime in basket - Voit valita tarkistetaanko verkkokaupassa varastosaldo ostoskorissa ja päivitetään automaattisesti.
  • Lemonsoft SOAP WSDL URL (single wsdl) - Tähän syötetään Lemonsoftin SOAP osoite.
  • Database - Tähän tulee Lemonsoftin tietokanta.
  • Username - Lemonsoftin käyttäjätunnus integraatiota varten.
  • Password - Lemonsoftin salasana integraatiota varten.
  • Sales order type - Lemosoftin myyntitilauksen tyyppi. Oletuksena 0.
  • Anon customer number - Mille asiakasnumerolle anonyymit tilaukset tulevat Lemonsoftissa. Oletuksena 9999.
  • Company location - Lemosoftin sijaintinumero yritykselle. Oletuksena 1.
  • Product stock - Lemonsoftin varaston numero. Oletuksena 1.
  • Global value discount code - Oletuksena 0.

Kohdassa Payment mapping voit määritellä mitä maksutapaa jokainen verkkokaupan maksutapa vastaa Lemonsoftissa.

Kohdassa Shipping mapping voit määritellä mitä toimitustapaa jokainen verkkokaupan toimitustapa vastaa Lemonsoftissa.

Kohdassa Taxes mapping voit määritellä mille tileille eri veroluokat menevät Lemonsoftissa.

Lemonsoft integraation toimintakuvaus

Tässä kuvausta integraation toiminnasta.

Asetukset

• Verkkokaupassa on asetukset, joilla kerrotaan missä lemonin palvelin sijaitsee.
  • Lemonsoftissa on asetukset, jotka kertovat missä verkkokauppa palvelin sijaitsee.

Tietojen siirto

Lemonsoft lähettää SOAP rajapinnan kautta kauppaan seuraavia tietoja

• Tuotetiedot
  • Asiakastiedot
  • Tuoteryhmien tiedot
  • Tuotteiden tuoteryhmäliitokset

Verkkokauppa lähettää seuraavat tiedot Lemosoftille SOAP rajapinnan kautta

• Tilauksien tiedot

Lähetyksessä integraato hakee lähetyspohjan tiedot ensin Lemonsoftin SOAP rajapinnasta ja muokkaa siihen lähetettävän tiedon ja lähettää sen takaisin Lemonsoftille.

Tiedot on yhdistetty seuraavan taulun perusteella:
https://docs.google.com/spreadsheets/u/1/d/1tmqdeO_epNr0JO084lBzgWP5JJoUMiy7fIM30OntO9M/edit?usp=drive_web&ouid=114000943087768001735

Tuotteiden hinnat ja varastosaldo

Hinnat ja varastosaldot haetaan reaaliajassa ostoskorissa. Lisäksi asiakas voidaan tunnistaa ja antaa hänelle omat hinnat.