nShift PickUpLocator | Vilkas tuki

Kirjoittanut Vilkas tuki | Feb 14, 2017 10:00:00 PM

nShiftin kautta noutopisteet saa käyttöön heidän PickUpLocator lisäpalvelun avulla. Tässä ohjeessa näkyy tarkemmin mistä lisäpalvelun saa tilattua.

nShiftin hallintaan kirjautumisen jälkeen valitse vasemmasta palkista "verkkokauppa ja tämän jälkeen kohdasta "Lisää ominaisuuksia järjestelmään" napsauta "Näytä".

Avautuvasta sivusta kohdasta PickUpLocator to Unifaun Online napsauta "Näytä".

Alempaa löytyy sitten vielä nappi Tilaussivulle.

Tilaussivulla kun täyttää kysytyt tiedot, niin saa tilattua PickUpLocator lisäpalvelun.