Miten teen Facebook tai Twitter -bannerin verkkokauppaan | Vilkas tuki

Kirjoittanut Vilkas tuki | Sep 19, 2013 9:00:00 PM
Starter
Mini
Active
Pro

Jos kaupallasi on Facebook-sivut ja/tai Twitter-tili käytössä, niin voit lisätä näiden elementit kauppaasi verkkokaupan asetuksissa "Sovellus"-työkalulla. Tässä ohjeessa aiheesta tarkemmin.

Bannerin lisääminen sovelluksella

Elementin saa lisättyä sivupalkkeihin tai tunnisteisiin kohdassa Ulkoasu > Ulkoasun yksityiskohtainen muokkaus > Lisää sivuelementti > Käyttäjän määrittelemät sivuelementit > Teksti(HTML). Tämän muokkaustilassa on yläreunassa työkalu "Sovellus". Siitä napsauttamalla saa lisättyä sivulle sovelluksen. Sama "Sovellus"-työkalu löytyy myös sisältöaluetta muokatessa esim. etusivun tekstialueella "pitkä kuvaus" kentässä.

Aukeavassa ikkunassa on valittavana erilaisia sovelluksia esim. Facebook ja Twitter palveluihin.

Näiden alla on myös mahdollisesti vielä valintoja. Esim. Facebook sovelluksen asetuksissa on valittavissa nappi (button) tyyppinen versio tai sitten laatikko (box) tyyppinen sovellus.

Lisäämisen jälkeen sovellus näyttää asetuskentässä tältä ja voit tallentaa, päivittää sivumuistin ja katsoa asiakaspuolelta miltä lisätty sovellus näyttää.

Huom! Starter-kaupassa ei ole käytössä sivuelementtiä Teksti(HTML). Facebook laatikon voi laittaa myös esim. etusivun tekstisisältöön kohdasta Sisältö/Tuoteryhmät > Lomakenäkymä > Yleinen > Pitkä kuvaus.