Kustomoidut tuotteet

Kirjoittanut Vilkas tuki | Oct 19, 2021 8:10:14 AM

Vilkas Pro verkkokaupoita löytyy ominaisuutena kustomoidut tuotteet tai räätälöidyt tuotteet. Tällä ominaisuudella on mahdollista lisätä tuotteelle teksti tai tiedoston lataamisen kenttiä, joihin verkkokaupan asiakas voi vastaavasti syöttää omaa tekstiä tai ladata kuvia.

Kun kaupassa on tämä ominaisuus käytössä, niin tuotteen asetuksissa löytyy välilehti Muokkaaminen. Sen avaamalla pääsee kustomointiin liittyviin asetuksiin.

Tällä sivulla löytyy kustomointiin useita asetuksia. Yläosassa ensimmäisenä täytyy asettaa tuotteelle muokkaaminen käyttöön.

Jos tuotteesta halutaan näyttää esikatselukuvaa ja lisätä kenttiä kuvan päälle, niin aseta Näytä esikatselukuva: Kyllä

Voit kirjoittaa myös opastaa tekstiä kustomointiin liittyen. Tässä kannattaa kuvata se minkälaisia tietoja voidaan tuotteelle lisätä.

Alaosassa löytyy lisättäville kentille asetukset.

1. Voit lisätä enintään kolme teksti- tai kuvakenttää.
  2. Kentille kannattaa asettaa selkeät nimet.
  3. Tekstikentälle voi valita onko se yksi vai monirivinen ja merkkien maksimimäärän.
  4. Tekstikentälle voi antaa myös fontin valittavaksi
  5. Kuvakentälle voi määritellä minimikoon pikseleissä ja valita mitä tiedostomuotoja voi ladata.

Aiemmista asetuksista sallitut kuvatiedostot ja fontit ovat tuotetyyppikohtaisia eli saman tuotetyypin tuotteilla on näiden osalta samat asetukset. Alla olevassa kuvassa tarkemmin mitä valintojanäiden osalta löytyy.