Klarna Payment Methods (KPM) | Vilkas tuki

Kirjoittanut Vilkas tuki | Aug 5, 2019 9:00:00 PM
Pro

Tämä palvelu ei ole nää otettavissa käyttöön uutena maksutapana.

Klarna Payment Methods palvelu loppuu Klarnalta 30.9.2020. Vanhat sopimukset saa päivitettyä uuteen täältä löytyvän ohjesivun mukaisesti: https://www.vilkas.fi/tuki/klarnan-paivityksesta-2020

Klarna Payments on uudemman palvelun nimi ja sen käyttöönottoon löytyy ohjetta täältä: https://www.vilkas.fi/tuki/klarna-payments

Klarna Checkoutin rinnalla toimii vanhempi Klarna Payment Methods, jolla on mahdollista tarjota Klarna lasku, Klarna osamaksu ja Klarna tili maksutapoja asiakkaille.

Verkkokaupan hallinnassa kohdassa Asetukset > Maksu kun lisää uutta maksutapaa, niin maksutavan tyypillä Klarna (VIlkas) on mahdollista lisätä maksutavat KPM palveluille.

Klarna Payments maksutavan lisääminen

Kaupan hallinnassa kohdassa Asetukset > Maksu kun lisää uuden maksutavan tyypillä Klarna (Vilkas), niin tällä saa tehtyä KPM maksutavan.

Klarna Payment Methods maksutavan asetukset

Klarnalta saatujen tunnustietojen syöttämisen jälkeen Klarna (Vilkas) maksutavassa on täytettävissä kuvan mukaiset asetukset.

Käytettävissä olevat maksutavat: Lasku, Tili ja tai Osamaksu - Tällä asetuksella voit määritellä mitä kaikkia maksutapoja asiakas voi käyttää.

Näytä Klarna Widget tuotesivulla: Kyllä/Ei - Valitse haluatko näyttää Klarnan widgettiä tuotesivulla.

Widgetin ulkoasu - Valitse widgetille ulkoasu.

Laskutusmaksu (käytetään maksuehtosivulla) - Määrittele laskutusmaksu/-lisä maksutavalle.

Klarnan kampanjoille eli maksuehtojen tiedoilla on maksutavan asetuksissa oma kohtansa. Hae kampanjat napista saa kysyttyä Klarnalta uusimmat tiedot.

Klarna Payment Methods maksutavan p-class asetukset

Aiemmin p-class asetukset eli kampanjoiden tiedot saatiin haettua automaattisesti "Hae kampanjat" napista, mutta Klarnan muutoksista johtuen nämä voi joutua määrittelemään käsin. Tätä varten kampanjatietojen alla on nyt linkki "Muokkaa kampanjatietoja", josta saa nämä määriteltyä tarvittaessa manuaalisesti.

Muokkaa kampanjatietoja linkin takaa löytyvät asetukset KPM p-class asetuksia varten. Jos täällä syöttää muita tietoja kuin mitä Klarna ohjeistaa, niin maksut eivät välttämättä toimi oikein.