Jousto | Vilkas tuki

Kirjoittanut Vilkas tuki | Dec 10, 2014 10:00:00 PM
Pro

Jousto tarjoaa verkkokauppoihin lasku ja osamaksu -maksutapoja. Jousto tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuuden tilauksen yhteydessä ja positiivisen päätöksen jälkeen asiakas voi tehdä tilauksen loppuun.

Jousto-maksutavan asentaminen verkkokauppaan

• Avaa kaupan hallinnassa Asetukset > Toimitus- ja maksutavat > Maksu -sivu ja valitse "Maksutapa" valikosta "Jousto" ja paina "Tallenna", jolloin uusi maksutapa tulee listaan näkyviin.
  • Klikkaa maksutavan nimen perässä olevaa "Täytä" linkkiä, josta pääset täyttämään maksutavan asetuksia.
  • Aseta maksutapa sen jälkeen näkyviin "Yleinen" välilehdellä. Tämän jälkeen maksutapa näkyy asiakkaille.