ProCountor

Starter No
Mini No
Active No
Pro Yes

Integraation käyttöönottomaksu 450€

ProCountor-taloushallinto-ohjelmiston verkkokauppaliityntä automatisoi verkkokaupan kirjanpidon. ProCountor tukee asiakaskohtaisia prosesseja, helpottaa laskutusta sekä automatisoi asiakas- ja tuoterekisterien muodostamisen. Verkkokauppa voidaan integroida ProCountoriin.

ProCountor on pilvipalveluna tarjottava sähköisen taloushallinnon ohjelmisto. Ohjelmisto on vaivaton ratkaisu, sillä versiopäivitykset ja varmuuskopioinnit hoituvat automaattisesti, ja tietoturvasta huolehditaan kuten verkkopankeissa. Verkkokauppaan ei tarvita näkyviä muutoksia, eikä taustalla toimiva ProCountor-ohjelmisto näy verkkokaupan asiakkaalle.

ProCountor-ohjelmiston avulla voidaan hoitaa esimerkiksi myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, reskontra, palkanlaskenta, kirjanpito sekä yrityksen talouden seuranta.

Verkkokaupan  integrointi ProCountoriin

Tilausten tiedot, kuten asiakkaan, maksutavan sekä mahdollisen laskun tiedot siirtyvät automaattisesti ProCountoriin. Laskuille muodostetaan kirjanpito automaattisesti. Automaattinen kirjanpito voidaan muodostaa niin tarkaksi, ettei siihen tarvitse tehdä muutoksia manuaalisesti kuin poikkeustapauksissa.

Asiakas voi maksaa verkkokaupassa tekemänsä ostoksen esimerkiksi verkkopankissa, laskulla tai luottokortilla. Lasku on mahdollista lähettää ProCountorin kautta automaattisesti postitse, verkkolaskuna tai sähköpostitse. Laskuja voidaan myös käyttää pelkkään myyntireskontran seurantaan ja kirjanpidon tositteina.

Joustava ratkaisu

ProCountor-ohjelmisto on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta ja tarjoaa ajantasaista tietoa liiketoiminnasta. Ohjelmiston kustannukset perustuvat aina todelliseen käyttöön, joten ProCountor sopii kaikenkokoisille yrityksille. Ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön myös kesken tilikauden, ja käyttöönotto on mahdollista toteuttaa myös vaiheittain. ProCountor-kokonaisratkaisu sisältää myös tulostuspalvelun, skannauspalvelun, pankkiyhteydet sekä sähköiset viranomaisilmoitukset.

Huom! Jos maksuperaattorisi tilittää suoritukset koonteina, yksittäisten maksujen kohdistaminen laskuihin joudutaan tekemään manuaalisesti Procountorissa. Keskustele maksuoperaattorisi kanssa asiasta ennen integraation käyttöönottoa.

Verkkolaskut / e-laskut

Jos kaupassa käytetään "verkkolasku" -tyyppistä maksutapaa, voidaan verkkolaskun tunnisteet siirtää verkkokaupasta Procountoriin ja tilauksesta syntyy automaattisesti verkkolasku.

Jaa sisältö