Passelin integroiminen verkkokauppaan

Starter No
Mini No
Active No
Pro Yes

Voit tuoda Passeli järjestelmään verkkokaupan tilaukset sähköisesti XML-tiedostona. Tiedonsiirto on saatavilla uusimpiin Passeli ohjelmiin, joissa on mukana myyntitilaukset ja tiedonsiirtorajapinta -osiot. Lisätietoja saat Passelin myynnistä 010 7563 200 tai myynti@passeli.com.

Tarkista verojen kirjausasetukset Passelissa

Ennenkuin tuot tilauksia verkkokaupasta, varmista että Passelissa myyntitilaukset kirjataan Bruttokirjauksella mikäli verkkokaupassa hinnat näytetään verollisina.

Luo xml-tiedosto verkkokaupassa

Hae Passeliin siirrettävät tilaukset tilaushaulla, rastita tilausnumerot ja valitse alasvetovalikosta "Luo Passeli tiedosto" ja tallenna tiedosto omalle koneellesi.

Myyntitilausten luonti tiedostosta

Luo Passeliin myyntitiedosto tallentamastasi xml-tiedostosta:

Valitse xml-tiedostot sisältävä kansio ja tuotavat tiedostot ja paina ok. Myyntitilausten tuonti käynnistyy.

Kun tiedoston sisältämät tilaukset on tuotu Passeliin, ne löytyvät myyntitilauksista.