Vilkas Now -tuki - Vilkas Now laitteistovaatimukset

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM
Vilkas Now -verkkokaupat toimivat pilvipalveluna eli palvelu toimii palveluntarjoajan palvelimilla. Omalle koneelle ei tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa, vaan kaupan ylläpito tapahtuu tietokoneen internet-selaimen kautta.

Vilkas Now verkkokaupan laitteistovaatimukset ja -suositukset

Verkkokaupan ylläpitoa ja muokkausta varten tarvitaan tietokone, jossa on toimiva internet-selain ja internetyhteys.

Suositeltuja internetselaimia kaupan ylläpidossa ovat Chrome ja Firefox. Safari ja Edge -selaimet toimivat kaupan ylläpidossa myös.

Jos kaupan ylläpitoa käyttää iPad tai Android tableteilla, kaikki sen toiminnallisuudet eivät välttämättä toimi normaalisti.