Vilkas Now -tuki - Kauppasi XML Sitemap

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM
XML-sivukartta (sitemap) on lista URL-osoitteista, jotka antavat tietoa kauppasi sivuista. Sivuston sivukartan lähettäminen hakukoneille, kuten Googlelle, tekee hakukoneille helpommaksi indeksoida sivusto.

Kauppasi luo automaattisesti sivukartan XML-muodossa. Tämä löytyy aina osoitteesta:

https://www.esimerkki.fi/sitemap.xml

Korvaa "esimerkki.fi" kauppasi domainilla.

Kauppiaana voit lisätä sivukartan Googlelle Google Search Consolessa. Google todennäköisesti löytää sivukartan myös automaattisesti, koska se on mainittu "robots.txt"-tiedostossa.