Vilkas Now -tuki - Maksu- ja logistiikkapalveluiden logot alatunnisteessa

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Asiakkaillesi voi olla tärkeää, mitä maksu- ja toimitustapoja tarjoat heille.
Voit halutessasi näyttää käyttämiesi maksu- ja logistiikkapalvelujen logot kauppasi alatunnisteessa. Näin asiakkaasi näkevät heti vaihtoehdot, joita on tarjolla, kun he tilaavat kaupastasi.

Lisää tietoa alatunnisteesta löydät artikkelista Kauppasi alatunniste.

Kuinka näytän maksutapojen logot alatunnisteessa

1. Avaa Editori kauppasi hallinnan päävalikosta.
  2. Valitse oikealta puolelta alareunasta hammasrattaan kuvake.
  3. Valitse luottokortin kuvake, jos sitä ei ole vielä valittuna.
  4. Lisätäksesi maksutavan logon, valitse sen valintaruutu.
  5. Voit myös ladata omia logojasi. Saat tehtyä tämän, kun napsautat +Lisää maksutapa ja lataat kuvatiedoston. Sen koko muokataan automaattisesti korkeudeltaan samanlaiseksi muiden logojen kanssa. Voit myös syöttää nimen, joka näkyy, kun asiakas vie hiiren kursorin kuvan päälle alatunnisteessa.
  6. Tallenna muutokset.

Kuinka näytän toimitustapojen logot alatunnisteessa

1. Avaa Editori kauppasi hallinnan päävalikosta.
  2. Valitse oikealta puolelta alareunasta hammasrattaan kuvake.
  3. Valitse toimitusrekan kuvake.
  4. Lisätäksesi toimitustavan logon, valitse sen valintaruutu.
  5. Voit myös ladata omia logojasi. Saat tehtyä tämän, kun napsautat +Lisää toimitustapa ja lataat kuvatiedoston. Sen koko muokataan automaattisesti korkeudeltaan samanlaiseksi muiden logojen kanssa. Voit myös syöttää nimen, joka näkyy, kun asiakas vie hiiren kursorin kuvan päälle alatunnisteessa.
  6. Tallenna muutokset.