Vilkas Now -tuki - Logo

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Voit ladata kaupallesi logon, joka näkyy jokaisella kauppasi alasivulla.

Ladataksesi tai vaihtaaksesi logon valitse kaupan hallinnassa päävalikosta Editori ja sen jälkeen valitse alareunasta otsikkoalueen muokkauksen kuvake (kohta 1). Tämä avaa asetukset, jossa voit valita näytetäänkö kaupan nimeä vai logoa ylätunnisteessa.

Jos valitset Näytä vain logo (kohta 2) , voit sen jälkeen lisätä logo-kuvan omalta koneelta Lisää kuva -napista (kohta 3).

Logon koon kannattaa olla vähintään 200 x 200 pikseliä.

Se, minkä kokoisena logo näkyy kaupassasi, riippuu valitsemastasi teemasta.