Vilkas Now -tuki - Tuoteryhmien hallinta

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Voit liittää kauppasi tuotteita tuoteryhmiin, kuten "Takit" tai "Reput". Jokainen kaupan tuote täytyy liittää vähintään yhteen tuoteryhmään. Tuoteryhmät, jotka on asetettu näkyviin, näkyvät kauppasi päävalikossa.

Hallitaksesi kauppasi tuoteryhmiä valitse päävalikosta Tuotteet ja sitten Hallitse tuoteryhmiä.

Uuden tuoteryhmän lisääminen

1. Valitse kauppasi hallinnassa päävalikosta Tuotteet ja sitten Hallitse tuoteryhmiä.

2. Näet taulukossa kaikki kauppasi tuoteryhmät. Valitse +Lisää.

3. Syötä uudelle tuoteryhmälle nimi.

4. Valitse Lisää.

5. Uusi tuoteryhmä on luotu. Jos haluat muokata tuoteryhmän asetuksia, valitse tuoteryhmän nimi.

6. Täällä voit muokata tuoteryhmän asetuksia.

Tuoteryhmän nimi: Tuoteryhmän nimi näytetään esimerkiksi kauppasi päävalikossa.
Näkyvissä kaupassa: Piilossa olevat tuoteryhmät eivät näy kauppasi valikossa. Niihin pääsee silti vierailemaan suoralla linkillä sivulle tai esim. Googlen hakutuloksien kautta.

7. Tallenna muutokset.

8. Haluatko liittää heti tuotteita tuoteryhmään? Valitse Tuotteet ja jatka kohtien 9–11 mukaisesti.

9. Valitse +Liitä tuotteita.

0. Valitse liitettävät tuotteet taulukosta.

11. Valitse Käytä.

Tuoteryhmäsivun muokkaaminen

1. Avaa kaupan hallinnassa päävalikosta Editori.

2. Sivupalkissa kohdassa Sivut näet listan kauppasi sivuista. Valitse tuoteryhmäsivu, jota haluat muokata.

3. Kaupassasi oikealla reunassa näet valitun tuoteryhmäsivun. Voit nyt muokata sen sisältöä. Lisää tietoa saat ohjeesta Sivun sisällön muokkaaminen.

Tuotteen liittäminen tuoteryhmään

1. Valitse kauppasi hallinnassa päävalikosta Tuotteet ja Katsele tuotteita.

2. Näet taulukossa kaikki kauppasi tuotteet. Valitse sen tuotteen tuotenumero, jonka haluat liittää tuoteryhmään.

3. Kohdassa Tuoteryhmät valitse Liitä tuoteryhmät.

4. Kaikki kauppasi tuoteryhmät näkyvät täällä. Valitse kaikki kategoriat, joihin haluat liittää tuotteen.

5. Valitse Käytä.

6. Tallenna muutokset.

Tuoteryhmien järjestyksen muuttaminen

Voit muuttaa tuoteryhmien järjestystä kauppasi päävalikossa.

1. Valitse kauppasi hallinnassa päävalikosta Tuotteet ja sitten Hallitse tuoteryhmiä.

2. Taulukossa näet kaikki kauppasi tuoteryhmät. Sarakkeessa Lajittelujärjestys voit napsauttaa järjestelyn kuvaketta ja sitten raahata tuoteryhmän haluttuun paikkaan listassa.

3. Tallenna muutokset.

Jotta saat aikaan hyvän rakenteen kaupassasi, suosittelemme luomaan rajallisen määrän päätuoteryhmiä. Jos sinulla on paljon tuotteita, voit luoda alatuoteryhmiä. Tällä tavalla saa valikosta kevyemmän ja selkeämmän.