Vilkas Now -tuki - Tilaustositteiden muokkaus

Kirjoittanut Admin | Jul 8, 2020 12:08:15 PM

Kun lähetät tilauksia asiakkaillesi, on suositeltavaa tulostaa tilaustositteet, kuten esimerkiksi lasku, ja laittaa se mukaan pakettiin. Lisätietoa tilaustositteiden tekemisestä löytyy artikkelista Tilausten hallinta.

Kauppasi ylläpitoalueella voit muokata seuraavia tilausasiakirjoja:

• Lasku

• Lähetyslista

• Korjauslasku

Näin muokkaat tilausasiakirjoja

1. Mene kauppasi ylläpitoon.

2. Valitse Asetukset ja sitten Tilausasiakirjat.

3. Voit nyt muokata laskua. Jos haluat muokata lähetyslistaa tai korjauslaskua, valitse ylhäältä jompi kumpi.

4. Voit muokata otsikon ja alatunnisteen alapuolella olevaa tekstikenttää sivun lopussa. Jos muutat alatunnistetta, tämä mutuos koskee kaikkia tilausasiakirjoja (laskut, lähetyslistat, korjauslaskut). On myös mahdollista käyttää paikkamerkkejä, jotka korvataan automaattisesti tietyillä tiedoilla. Voit esimerkiksi lisätä paikkamerkkejä asiakkaan nimeä tai tilausnumeroa varten. Jos haluat käyttää paikkamerkkiä tekstikentässä, valitse Paikkamerkki ja valitse sitten se paikkamerkki, jonka haluat lisätä.

5. Tallenna muutokset.

Harmaana olevia kenttiä ei voi muokata. Kauppajärjestelmä täyttää automaattisesti esimerkiksi asiakkaan nimen, osoitteen tai laskun päivämäärän, kun luot tilausta koskevan asiakirjan.

Voit muokata yritystietojasi, jotka näkyvät ylläpitoalueen oikeassa yläkulmassa kohdassa Asetukset ja Yleistä.

Laskujen ja lähetyslistojen tilaukset ja tilauksen toimituskommentit näkyvät tilauksen yhteenvedon alla. Voit lisätä kommentteja tilaukseen valitsemalla ylläpitoalueen päävalikosta Tilaukset ja Näytä tilaukset. Valitse tilauksen tilausnumero. Voit lisätä kommentteja kohtaan Tilaus- ja toimituskommentit.