Vilkas Now -tuki - Tilausten hallinta

Kirjoittanut Admin | Jul 8, 2020 12:08:15 PM

Kun kauppasi asetukset ovat kunnossa ja kauppa on toiminnassa, ei mene kauaakaan kunnes saat ensimmäiset tilaukset!

Päävalikon Tilaukset-kohta on olennainen paikka tilausten prosessointiin.

Kohdassa Näytä tilaukset näet kaikki tilaukset.

Nähdäksesi tilauksen tiedot, klikkaa tilausnumeroa.

Käytä kohtaa Tila seurataksesi tilauksen tilaa. Tähän liittyen löydät lisätietoa artikkelista Tilauksien tilat.

Asiakirjat-alasivulla voit luoda laskun tai pakkauslomakkeen vain muutamalla klikkauksella.

Käytä hakutoimintoa löytääksesi tilauksia nopeasti.

Kuinka saan tiedon tilauksista?

Saat tiedon uusista tilauksista sähköpostitse sekä ylläpitoalueen etusivulla olevan ilmoituksen kautta.