Vilkas Now -tuki - Yhteystiedot-sivu

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Voit luoda kauppaasi yhteystietosivun, missä kaikki yhteystiedot näkyvät kävijöillesi.

Kuinka luon yhteystietosivun?

1. Valitse Editori ylläpitoalueen päävalikossa.

2. Sivupalkissa kohdan Sivut alla näet listan kauppasi sivuista. Valitse Lisää sivu.

3. Kohdan Sivun nimi alla, lisää sivulle nimi - esimerkiksi "Yhteystiedot".

4. Jos et halua, että sivua näytetään kaupassasi (esimerkiksi silloin, kun haluat vielä muokata sitä), valitse Piilota sivu. Älä unohda asettaa sivua näkyville myöhemmin. Lisätietoa löydät artikkelista Sivujen näkyvyyden muuttaminen.

5. Tallenna muutokset.

6. Uusi sivu on nyt luotu ja sitä voidaan muokata. Valitse Sisältöelementit vasemmasta sivuvalikosta nähdäksesi kaikki lisättävät elementit. Vedä ja pudota elementti "Yhden sarakkeen levyinen teksti" oikealla olevaan kauppaasi. Siniset alueet sivulla määräävät elementtien paikat.

7. Valitse juuri luotu tekstilaatikko ja lisää kaikki tieto tänne - esimerkiksi sähköpostisi, puhelinnumerosi ja osoitteesi.

Jos haluat linkittää sähköpostisi, lue seuraava osio.

Sähköpostin linkin lisääminen

1. Lisää sähköpostiosoitteesi tekstilomakkeen haluttuun kohtaan - esimerkiksi  max@myshop.com

2. Maalaa sähköpostiosoite hiirellä.

3. Valitse linkkikuvake.

4. Lisää sähköpostiosoitteesi ja lisää tämä siihen eteen: mailto:

5. Esimerkiksi: mailto:max@myshop.com

6. Valitse hyväksyntä kuvake tallentaaksesi linkin.

Olet nyt onnistuneesti lisännyt linkin. Jos kävijä klikkaa kaupassasi linkkiä, hänen sähköpostiohjelmansa avautuu.

Lisätietoa sivun muokkaamisesta löytyy artikkelista Sivun sisällön muokkaaminen.