Vilkas Now -tuki - Tuotteet etusivulla

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Voit määrittää itse, mitä tuotteita kauppasi etusivulla näytetään.

Kuinka määrität tuotteet etusivulle:

1. Ylläpitoalueen päävalikossa, valitse Tuotteet ja sitten Hallitse tuoteryhmiä.

2. Valitse Tuotteet.

3. Tämä sivu näyttää etusivun tuotteet. Valitse + Liitä tuotteet lisätäksesi uusia tuotteita. Poistaaksesi tuotteen etusivulta, valitse tuote sivulta ja paina Poista liitos. Voit myös muuttaa tuotteiden järjestystä: Lajittelujärjestys-sarakkeessa, klikkaa tuotteen lajittelusymbolia ja vedä tuote haluttuun kohtaan painamalla hiiren vasenta painiketta pohjassa: