Vilkas Now -tuki - Mukautettu HTML

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

HTML on merkintäkieli, jota käytetään pääasiassa verkkosivujen luomiseen. Voit lisätä oman HTML-koodisi kauppasi sisältö- ja tuoteryhmäsivuille.

Tämän avulla saat tehtyä esimerkiksi seuraavanlaisia asioita:

• Widgettien ja sertifikaattien lisääminen
  • iFramen upottaminen
  • Sosiaalisen median syötteiden integrointi
  • Lisää suunnitteluvaihtoehtoja, esim. kun lisäät kuvia
  • Taulukoiden, painikkeiden ja muiden osien lisääminen
  • Ankkuripisteiden määrittäminen, minkä avulla kaupan kävijät voidaan linkittää tiettyyn kohtaan sivulla.

Lisätyllä HTML-koodilla voi olla negatiivisia vaikutuksia kaupan ulkoasuun ja toimivuuteen, ja se voi myös vaikuttaa kaupan responsiivisuuteen. Teet muutoksia omalla vastuullasi. Mukautetun HTML-koodin muokkaus tai sen mahdolliset vaikutukset kauppasi toimintaan ei kuulu normaalin ilmaisen verkkokauppatuen piiriin.

Testaa kauppasi huolellisesti muutosten tekemisen jälkeen. Huomaa myös, että verkkokauppajärjestelmän versiopäivitykset vaikuttavat kaupan ohjelmakoodiin. Siksi kannattaa tarkistaa säännöllisesti, toimiiko syöttämäsi HTML-koodi edelleen halutulla tavalla ja vaikuttaako se päivityksen jälkeen ulkoasuun tai toimintoihin.

Joissain tapauksissa kaikki kaupan kävijät eivät näe muokattuja HTML-elementtejä kaupassa - esimerkiksi evästeasetuksien takia.

Kuinka lisätä omaa HTML-koodia

1. Valitse kaupan hallinnan päävalikosta Editori.

2. Luettelo kaupan sivuista näkyy nyt sivupalkissa kohdassa Sivut. Valitse sivu, jota haluat muokata.

3. Valitse Sisältöelementit.

4. Valitse vasemmasta sarakkeesta sisältöelementti Mukautettu HTML ja raahaa elementti haluttuun kohtaan oikealla puolella pitämällä hiiren vasenta painiketta pohjassa. Siniset alueet osoittavat mihin voit asettaa elementin.

5. Valitse Lisää HTML.

6. Kirjoita HTML-koodi, jonka haluat lisätä sivulle

7. Valitse Tallenna.

8. Valitse Näytä kauppa ja tarkista, näkyvätkö muutokset oikein.

Voit lisätä oman HTML-koodisi vain myymäläsi sisältö- ja tuoteryhmäsivuille, et lakisivuille, tuotesivuille tai kassalle.

Lisätty HTML-koodi on voimassa vain kyseiselle sivulle.

Kauppaohjelmistosi tarkistaa automaattisesti antamasi HTML-koodin oikeellisuuden.