Vilkas Now -tuki - Lakisivut

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Kaupasta täytyy löytyä tietyt lakisivut. Näillä annat käyttäjille tärkeää tietoa aiheista, kuten tietosuojasta tai tilausten peruutusoikeudesta. Linkit lakisivuille löytyvät kauppasi alatunnisteesta.

Nämä ovat kauppasi lakisivut

• Yhteystiedot
  • Tietosuojakäytäntö
  • Toimitus
  • Käyttöehdot
  • Peruutusoikeus

Löydät enemmän tietoa näille sivuille ja mitä sisältöä niille tarvitaan artikkelista Vinkkejä lakisivuille.

Kuinka lakisivuja muokataan:

1. Valitse Editori kauppasi hallinnan päävalikosta.

2. Vasemmassa palkissa otsikon Sisältösivut alta löytyy lista kauppasi sivuista. Otsikon Lakisivut alta löydät kauppasi lakisivut. Valitse tästä kohdasta sivu, jota haluat muokata.

3. Kaupassasi oikealla näet valitsemasi sivun ja voit muokata sen sisältöä. Voit myös muokata tekstin muotoilua. Valitse tekstikappale, jota haluat muotoilla ja saat näkyviin alla olevat muotoilun asetukset, jotka ovat mahdollisesti tuttuja esim. ohjelmista kuten Microsoft Word.

Valinta Kuvaus
Voit valita, onko valittu teksti sivun leipätekstiä (ts. normaalia tekstiä) vai otsikko.
Teksti näytetään lihavoituna.
Teksti näytetään kursivoituna.
Teksti on alleviivattu. Suosittelemme että käytät tätä vain linkkeihin.
Teksti on muotoiltu lainaukseksi.
Tällä kuvakkeella voit lisätä tekstiin linkin. Valitse linkkisymboli ja sen jälkeen lisää nettiosoite, jonne linkki johtaa.
Jos valitussa tekstissä oli jo linkki, kyseinen linkki on nyt poistettu.
Teksti näytetään numeroituna listana. Jokainen rivi näytetään erillisenä luettelon kohtana.
Teksti näytetään pisteluettelona. Jokainen rivi näytetään erillisenä luettelon kohtana.
Teksti on vasemmalle, keskelle tai oikealle kohdistettu.

Et voi lisätä uusia elementtejä (teksti, kuva, video) tälle sivulle, vaan voit ainostaan muokata olemassa olevia elementtejä.