Vilkas Now -tuki - Kuvien kohdistaminen kuvasliderissa

Kirjoittanut Admin | Jul 5, 2020 7:53:54 PM

Kuvaesitys on elementti, jossa kävijöille näytetään useita suurikokoisia kuvia.

Se, kuinka kuvaesityksen kuvat kaupassasi näytetään, riippuu laitteesta, jota asiakas käyttää. Kuva saatetaan näyttää kokonaisuudessaan tietokoneversiossa, mutta saattaa olla rajattu pystysuuntaisesti mobiiliversiossa, tarkoittaen että ylä- tai alaosa kuvasta on leikattu pois. Jotta kuvien tärkeät osat eivät katoaisi, voit kohdistaa kuvia Editorissa.

Sinun täytyy katsella kuvia ennen niiden kohdistamista ja miettiä: Mitkä kohdat kuvasta ovat tärkeitä?

Tässä joitain esimerkkejä:

Tässä kuvassa tärkein kohta on alaosa. Jotta pariskuntaa ei rajattaisi pois, sinun täytyisi kohdistaa kuva ala-osaan.

Tässä kuvassa tärkein osa on yläosa.

Tässä kuvassa tärkein kohta on keskellä.

Kuinka kohdistan/tasaan kuvan?

1. Ylläpitoalueen päävalikossa valitse Editori.

2. Näet listan kauppasi sivuista sivupalkissa kohdan Sivut alla. Valitse sivu jota haluat muokata tai lisää uusi sivu.

3. Kauppasi näytetään oikealla puolella. Valitse uusi kuvaesitys kuten artikkelissa Sivun sisällön muokkaaminen mainitaan tai muokkaa jo olemassa olevaa kuvaesitystä. Vie hiiren osoitin kuvaesityksen yläpuolelle ja valitse kynäikoni.

4. Täällä voit tehdä kaikki kuvaesityksen muutokset, jotka artikkelissa Sivun sisällön muokkaaminen mainitaan. Valitse kuva, jota haluat muokata.

5. Kohdan Kuvan tasaus alla voit määrittää, tasataanko kuva ylös, keskelle vai alas.

6. Jos haluat muokata muita kuvaesityksen kuvia, siirry takaisin kohtaan 4. Kaikkia kuvia joita lisäät, voidaan esikatsella. Niitä ei lisätä kauppaan, ellet paina Tallenna. Jos kaikki kuvat ovat kohdallaan, siirry kohtaan 7.

7. Tallenna muutokset.